2777
2789

لباس هایی که مامانم نمیخرید 

سلیقه خودش برام خرید می‌کرد ک اصلا دوست نداشتم

آرزوم بود خودم چیزی ک دوست دارم بخرم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنیم با مادرم کمتر میبود ...دوست و رفیقم بود ...متاسفانه بخاطر وجود خواهرام تو دوره کودکی حضور ...

من تفاوت سنیم باهاش ۲۰ ساله ولی انگار دشمنشم برعکس با اون دوتا خیلی خوبه

لباس هایی که مامانم نمیخرید سلیقه خودش برام خرید می‌کرد ک اصلا دوست نداشتمآرزوم بود خودم چیزی ک دوست ...

من بخاطر این موضوع از ۲ سالگی پسرم تو هرچیزی نظر خودشو میپرسم ... 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمدونم گذشته هاگذشته دیگه فکرشونکن

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

منم همین بودم و بچه اول

من بچه دوم. ولی تک دخترم 

چون آروم بودم حرفم خریدار نداشت داداشم  هوچی بازی درمی‌آورد همه چی براش میخریدن😄

من تفاوت سنیم باهاش ۲۰ ساله ولی انگار دشمنشم برعکس با اون دوتا خیلی خوبه

من ۴۲ ساله دوتا بیگانه ایم باهم خییییلی بده😢

حسرت دوستامو میخوردم ک چقدر مادرشون براشون وقت میذاشت و باهم رفیق بودن....مادرم اصلا اهمیت نمیداد چی دوس دارم ... خیلی بده ...

خدا مادرتو ب راه راست هدایت کنه...رفتار مادر خیلی تو زندگی آدم تاثیر داره

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بخاطر این موضوع از ۲ سالگی پسرم تو هرچیزی نظر خودشو میپرسم ...

منم دقیقا. من ک بچه اولم دختر بودم قشنگ درک ش میکردم چه حس بدی یکی به جات خرید کنه .میزارم ب انتخاب خودش البته جنس لباس ها چون نمیدونه چی خوبه چی بد من انتخاب می‌کنم