2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم

خواستم ببرم تحربی

خب من میدونم ک دایم باید بره تقویتی و اینکه نمیخوام تحمیل کنم

پس ب نظرت گرافیک خوبه

آخه روم نمیشه همین امروز از صبح زود تا الان درگیر ثبت نام بودیم بعد بگم من هنر دوس داشتم

من لیسانس گرافیک دارم انقد دوران هنرستان سخت بوددددد ک حد نداره مخصوصا شبای ژوژمان پدر گردن و کمرت درمیاد

حیوان مورد علاقم: اکسم

گرافیک کامل ترین رشته ی فنی حرفه آیهمن که امروز رفتم تجربی ثبت نام کردم مثل سگ پشیمونم

همین فقط پشیمونی؟ بعد میخوای بری تجربی؟؟ تصمیم درست بگیر سه سال دیگ موقع دانشگاه به گریه نیفتی 

چقدر راحت رد میشین ازین موضوعا

لایک نکن

خواستم ببرم تحربیخب من میدونم ک دایم باید بره تقویتی و اینکه نمیخوام تحمیل کنمپس ب نظرت گرافیک خوبه

برای دختر بله بنظرم بهترین رشته ی فنی هست منم خودم چند ماهی دربارش تحقیق کردم آخرم امروز رفتم تجربی 

هر کس هست سلام👍

همشون پردرآمدن ولی بچه های طراحیدوخت و کامپیوتر زودتر کارشونو شروع میکنن بچه های گرافیکم مهارت بیشتری پیدا میکنن و بعدا میتونن کارای مختلف تری انجام بدن معماری و انیمیشنم هست اگه علاقه داشته باشن موفق میشن

آخه روم نمیشه همین امروز از صبح زود تا الان درگیر ثبت نام بودیم بعد بگم من هنر دوس داشتم

اخه بحث اینده ات هست،درسته ممکنه شماتت بشی ولی ارزششو داره

البته بازم خوب فکراتو کن و بالا پایین کن

هنوزم دیر نشده فردا برو پروندتو بگیر برو هنرستان اسم بنویس 

عمر خودتو الکی حروم‌ نکن 

همین فقط پشیمونی؟ بعد میخوای بری تجربی؟؟ تصمیم درست بگیر سه سال دیگ موقع دانشگاه به گریه نیفتی چقدر ...

وا خب حتما شرایط نبوده اگه اجبار پدر و مادر نبود من امروز میرفتم رشته مورد علاقمو ثبت نام میکردم

هر کس هست سلام👍

تروخدا اکه پشیمونی رشته اتو عوض کن چون قراره ۳ سال از عمرت درگیرش شی نه فقط تو طول سال تحصیلی بلکه تو تابستون و دوره کنکورت... 

شبکه و نرم‌افزار تا ابدددد 

مخصوصا کتابا تغییر کرده و برنامه نویسی پایتون یاد میدن از امسال

هیچی دیگه خوش به حالشون

همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید، در جهانی دیگر ؛ شاید...🌱