2777
2789

راستش توهم نیست

خیلی احساس شرمندگی و گناهکاری پیش خدا دارم

حس میکنم غیبت ها و قضاوت ها و ... منو ازش دور کرده

عمیقا از ته دل پشیمونم

توبه هم کردم بار ها اما بازم یک حس گناه که بتونه منو ازش دور کنه وجود داره

واقعا یادم نیست کاری کرده باشم ......

الان واقعا به لطف و کمک خدا نیاز دارم اما ...... سر این قضیه ذهنم درگیره 

نظر شما ؟

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

لا تقنطوا من رحمه الله

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکر استغفار بگو و مطمین باش خداوند میبخشه 

همین امید به رحمت خدا کافیه داشته باشی

خدا که بد من و شما را نمیخواد

و اول خدا توبه را میخواد بعد بنده

بدون الانم اول خدا صدات زده توبه کنی 

اگر هنوز ته دلت احساس گناه داری یعنی بخشیده شدی اما آثارش هنوز هست

پس مجددا استغفار کن 

دکر استغفار بگو و مطمین باش خداوند میبخشه همین امید به رحمت خدا کافیه داشته باشیخدا که بد من و شما ر ...

ممنونم عزیزم

فقط منظورتون از اثارش هست چیه 

من فقط میخام خودمو از گناهکار بودن نجات بدم

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

سلام عزیزم همه ما ادما گناه داریم ، همین که توبه میکنیم ،همین که توفیق توبه نصیبمون میشه، یعنی خدا دوستمون داره و هنوز ازش دور نشدیم ، ما ادما به واسطه گناه هایی که هیچ وقت ازشون پشیمون نشدیمو راهی برای اصلاحش پیدا نکردیم از خدا دور میشیم، 

خوش به سعادتت برای دلت پاکت ،الحمدالله که میگید توبه کردید حالا که توبه کردین مطمغن باشید خدا بخشیده ، توبه ای که از ته دل باشه و ادم به دنبال جبران خطاش باشه و دیگه تکرارش نکنه قبوله، البته ادمیزاد ممکنه پاش بلغزه و همون گناهو بارها مرتکب بشه اما باید فراموش نکنه یاس و نا امیدی از شیطانه ، پس هر بار که توبه شکستی باز آ

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

ممنونم عزیزمفقط منظورتون از اثارش هست چیه من فقط میخام خودمو از گناهکار بودن نجات بدم

گناه تو روح ما خلا ایجاد میکنه 

مثل بدن که زخم بشه روح هم زخمی میشه جای گناه روی روح باقی میمونه

برای پرکردن خلا روحی و پاک شدن لک های گناه باید خیلی ذکر استغفار بگی

شروع کن بگو تا ۳۰ هزارتا 

آثارش هم پاک میشه

حس میکنم بیشترش وسواسه حس عجیبیه طبیعی نیست

من موقعی که همین موقعیت هستم  ،با خودم میگم اشتباه کردم ،از خدا میخوام منو ببخشه . همون موقع ازش میخوام  ،بعدش میگم خدایاا شکرت منو بخشیدی  و تمام ،دیگه فکر نمیاد 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

⭕️ دعایی برای بخشش گناهان

هرکسی این دعا رو بخونه روز قیامت گناهش رو حتی به خودش هم نشون نمیدن!!!

الله اکبر ...

این دعا رو بعد از هر نماز بخونید👇

اللَّهُمَّ إِنَّ مَغْفِرَتَكَ أَرْجَى مِنْ عَمَلِي وَ إِنَّ رَحْمَتَكَ أَوْسَعُ مِنْ ذَنْبِي‏، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ ذَنْبِي عِنْدَكَ عَظِيماً فَعَفْوُكَ أَعْظَمُ مِنْ ذَنْبِي‏، اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ أَكُنْ أَهْلاً أَنْ أَبْلُغَ رَحْمَتَكَ فَرَحْمَتُكَ أَهْلٌ أَنْ تَبْلُغَنِي وَ تَسَعَنِي‏ لِأَنَّهَا وَسِعَتْ كُلَّ شَيْ‏ءٍ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ‏

#استاد_رفیعی

#قیامت

🔻کانال #مرگ_و_رستاخیز🔻

🆔 @rozehasrat

✅خوشحالی خداوند از توبه بنده

✍ امام باقر (علیه السلام): «خوشحالى خداوند از توبه بنده اش، شدیدتر است از خوشحالى مردى که در شبى ظلمانى، زاد و راحله و آب و غذایش را گم مى ‌کند و سپس آنها را مى‌ یابد. همانا خوشحالى خداوند از توبه بنده اش، از خوشحالى آن مرد به هنگام یافتن زاد و راحله ‌اش شدیدتر است.»

🔸️آیا بنده گناه کار نباید در برابر چنین خدای مهربانى احساس شرم داشته باشد؟! آیا نباید فرصت را مغتنم شمارد و توبه کند؟ انسان اگر اکنون توبه نکند، از کجا مطمئن است که تا چه زمانى زنده مى‌ ماند؟  

🔸️بسیارى از افراد مشغول زندگى روزمره خود بودند؛ اما ناگاه مرگ به سراغ آنها آمد و بر اثر سکته یا حادثه دیگرى جان سپردند. ما حتى وقتى مشغول نماز هستیم، مطمئن نیستیم که تا پایان آن زنده بمانیم.

🔻کانال مرگ و رستاخیز🔻

🆔 @rozehasrat

✅خوشحالی خداوند از توبه بنده✍ امام باقر (علیه السلام): «خوشحالى خداوند از توبه بنده اش، شدیدتر است ا ...

التماس دعا عزیزم