2777
2789

دوستان ما زیاد دور و برمون خونه نیست اونوقت همسایه روبه رویی ما قصد خواستگاری از من دارند به این دلیل من دوست ندارم با دو تا دوست دیگم برم بشینم تو کوچه این چند وقت همش رفتم فقطط یه ماه نرفتم و اینکه دیروزهم اومده بودن بیرون من نرفتم 

آنوقت مادرم توی خونه دعوا راه انداخت و به امام حسین قسم از این ماجرا باخبر مو به مو و اینکه بردارم که ۱۰ سال از من بزرگتر حدود ۳۰ سالش بی اطلاع بود از این موضوع الان فک میکنم که برادر فکر می‌کنه که من با پسر همسایه رو به رویی بودم و از جلوی چشم بردارم افتادم😭 

بخدا من تا حالا با پسری نبودم 

مثلا سوال درسی پرسیدم توی گروه تلگرام اینا یا چت درسی داشتم سال کنکورم 

امسال دومین سال میشه که من دانشجوی دانشگاه آرادم رشته زیست سلولی و مولکولی 

شما هم نظرتون رو بگین 

و اینکه من به هیچ عنوان تنها اجازه ندارم تنها تا سر کوچه برم حتی ماشین سواری اینا هم نمیکنم با ماشین پدرم 

فقط کلاس هفتم یه بار پشت ماشین پدرم نشستم که پراید بود اون موقع تمام شد و رفت 

الان ال نود 

دوستان عزیزای دلم شما هم نظرتون رو بگین ولی به حضرت رقیه قسم من نبودم با پسر همسایه روبه رویی فقط مدتی با خواهرش دوست بودم 😭😭😭 بگین آیا بردارم چنین گمانی می‌کنه 

هر خط از نوشته هات یک تاپیک جداگانه میخواد عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چرا گمان کنه

چرا بد ب دلت راه میدی 

بعد دیگه کی میشینه تو کوچه خیلی زشته 

حوصله تون سر میره برید پارک و یا ۳نفری تو اتاق بنشینید تو حیاط چای و خوردنی بیارید بگید و بخندید تو کوچه نشستن خیلی بده

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

درک نمیکنم یعنی چی؟ تو این سن یعنی اجازه نداری تنها جایی بری؟ مگه زندانه؟ بعد یعنی چی سوار ماشینم نمیکنن

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

دوستان لطفا محبت کنید تاپیک کتاب مقررات رو گزارش بزنید ممنونتون میشم 🌹💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ب برادرت چ ربطی داره اصا؟وقتی میگی قراره بیاد خب فکر میکنن بااش در ارتباطیمگه قرون وسطی هست میرن تو ...

آخه رفتار این خانواده داد میزنه برای این امر

آنوقت من مقصر بودم نرفتم بشینم تو کوچه 

اصلا زشت آدم با ۲۰ سال سن بره بشینه تو کوچه 

بعد اون روز در خانه ی اونا بودیم رفتم اما اومدن در خانه ی همسایه کناری ما دیگه نرفتم 

بعد خودم گفتم دیگه نمیام تو کوچه 

چون واقعا خودم یه جوری خجالت میکشم