2777
2789

از مرزهای خوزستان بریم هزینه اتوبوس و همه چی برای ۳ نفر حساب کنین

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما نباید حساب کنیم کخودتون بشینید خرجشون حساب کنید

خب من تاحالا نرفتم نمیدونم منظورم کرایه رفت و آمد و اینجور چیزا هس 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

سلام همشهری جان 

اول که ارز دولتی۲۰۰ هزار دینار( که با پول خودمو ده ملیون و نهصد میشه ) که اعلام کردن رو یک نفرتون بگیره برا هر سه تاتون کافیه چون تو کربلا هزینه غذا و اسکان نداری و فقط کرایه اتوبوس باید بدی که تقریبا هر نفر برا رفت و برگشت کمتر از ۵۰هزار دینار میشه 

از شیراز هم تا شلمچه بستگی به اتوبوس ها داره یه ملیونی هست ۶۰۰ هست و ۸۰۰ هم هست 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام همشهری جان اول که ارز دولتی۲۰۰ هزار دینار( که با پول خودمو ده ملیون و نهصد میشه ) که اعلام کردن ...

خیلی ممنونم عزیزم 💐💐💐

خیلی ممنونم عزیزم 💐💐💐

فدات

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️