2777
2789

از قبل روش کراش بودم بعد پیشنهاد داد ارتباطمون واقعا قشنگ بود تا اینکه سر مسائل الکی بحث کردیم

مسائل الکی هم این بود: اینکه با چن تا دوستاش که قبلا بهم پیشنهاد دادن برا آشنایی یکی دو روز چت کردیم و به یکیشون عکس دادم آخرش بلاکشون کردم(لطفا فاز دفاعی نگیرین برا آشنایی یکی دو روز صحبت مجازی ایرادی نداره😑) دوستاش هم عکس چت رو بهش نشون دادن طرف هم خجالت کشیده خب طرف با چن تا اکسش بوس و بغل و ماشین گردی و قرار داشته، بعد مدتی که برگشتیم گفت میخوام نزدیک باشیم باهام بوس و بغل کنیم منم گفتم نه تا محرم نیستی حق نداری بهم دست بزنی، آخراش دیگه عمدا بی توجهی میکرد منم دیدم سرد شده گفتم اصلا مرد زندگی نیستی و ایراد گرفتم ولی عذرخواهی کردم اونم رفت🥺

چطور تونست ولم کنه؟ دارم بغض میکنم🥲

تا حالا تنها کسی که از نزدیک بردم جذاب بوده اون بوده👀

مچکرم بابت راهنماییتون🙏🏻🌹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی سرزنشت نکنیم که اشتباه کردی چی بگیم؟؟؟ اون با اکسش بوده با هر خرابی هر رابطه ای داشته دلیل نمیشه برا اشتباه شما

ولی شما با دوستای پسره آخه؟؟؟ خو معلومه فک میکنه یکی از همون دخترایی ازت بوس و بغلم میخاد

خودت میگی سرزنشت نکنیم که اشتباه کردی چی بگیم؟؟؟ اون با اکسش بوده با هر خرابی هر رابطه ای داشته دلیل ...

خب چن تا دوستاش از من خوششون اومده پیشنهاد دادن 

منم یکی دو روز باهاش صحبت کردم دیدم مورد قبول نیستن دیگه قطع ارتباط کردم

شما برای دوستش عکس فرستادی دوستش هم بهش گفته ببین رفیق این از اون دختراییه که به همه پا میده و به مفت نمیرزه و باهاش رابطه برقرار کن و بعدم بندازش دور

وقتی بهش گفتی تا محرم نشیم هم خیلی حرفت مزحک بوده چون زنی که اعتقاد داره اول باید با مرد محرم بشه و بعد رابطه داشته باشه یا ماچ و موچ داشته باشه اول باید بدونه همون دوستی با پسر یعنی رابطه با نامحرم 

پسرا یه مثالی دارن و میگن زنها اکثرشون عین مرغ هستن تا دست بذاری روی پشتشون خم میشن برات و در مورد خیلی از دخترا درسته 

دیگه دنبالش نباش چون در اولین فرصت کارشو میکنه و میندازتت دور 

شما برای دوستش عکس فرستادی دوستش هم بهش گفته ببین رفیق این از اون دختراییه که به همه پا میده و به مف ...

فقط صحبت می کنیم با رعایت فاصله

خب وقتی یکی بهم پیشنهاد آشنایی میده یا سوال میپرسه نباید جواب سوالش بدم؟😐

دوستان لطفا محبت میکنید تاپیک کتاب مقررات رو گزارش بزنید ممنونتون میشم 💋💋🌹

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅