2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نصف مرغ یا چهار نفر

تکه های مرغ رو با یه پیاز یک هویج نازک خرد شده نصف فلفل دلمه دو تا حب سیر درشت خرد شده و یا قاشق چایخوری پر فلفل زردچوبه (با هم)آب سرد می‌ریزی و میزاری جوش بیاد به محض جوش اومدن خالی می‌کنی تو آبکش و قطعات مرغ رو تمیز میشوری و بعد میزاری با کره پشت و روش سرخ بشه با حرارت تقریبا ملایم

تو یه ماهیتابه چهار پنج تا قارچ خرد شده رو با کره و روغن تفت میدی بعد نصف فلفل دلمه ریز ریز خرد شده با یکی دوتا فلفل قلمی یا پاپریکا خرد شده و دو سه تا قاشق نخود فرنگی خام اینها رو با حرارت ملایم خوب خوب با هم تفت میدی و به مرغ سرخ شده اضافه میکنی ی پیاز متوسط رو جدا تفت میدی طلایی که شد اول بهش ی قاشق چایخوری فلفل زردچوبه (با هم) ی قاشق چایخوری پودر پیاز یک قاشق چایخوری پر پودر  هل و یک سوم قاشق چایخوری فلفل قرمز میزنی خوب تفت میدی بهش ی قاشق غذاخوری پررر رب اضافه میکنی تفت میدی در آخر یک کم آب می‌ریزی و با هر وسیله ای داری پوره می‌کنی و بعد آب جوش اضافه میکنی و می‌ریزی روی مرغ ها با سه قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی و دم میزاری ،عر چی از عطر و طعمش بگم باور نمیکنی تا خودت درست کنی

من سه چهار ساعت مرغ میخوابونم توی اب نمک 

بعدش توی روغن زیادی سرخشون میکنم

فلفل دلمه، پیاز رنده شده، هویچ، زردچوبه رو باهم تفت میدم

بعدش رب اضافه میکنم خوب که باهم سرخ شدن اب جوش اضافه میکنم

نیم ساعت که جوشیده شد مرغارو اضافه میکنم و بعدش میذارم که سس حسابی غلیظ شه

اول   بپز     کفشو بگیر       بعد  با پیاز  بزار  بپزه  ادویه و  چوب  دارچینم   بریز      اخر سر    مرغ ها  سرخ  کن     بچین  ته   قابلمه  با  اب  مرغ هم   رب  سرخ کن  قاطی کن           یه  کوچلو  اب لیمو  هم  بریز  توش  بریز رو مرغها    بزار اروم یه چن  دقه  جابی افته

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

اول مرغ با پیاز و فلفل دلمه و یه حبه سیر و نمک و فلفل و زردچوبه میپزمش زیاد نپزه البته 

بعد مرغا رو سرخ میکنم. اب مرغ هم اندازه یه لیوان بمونه فقط

رب انار و یه کم رب گوجه رو تو روغن تفت میدم میریزم تو اب مرغ بعد مرغا رو میزارم داخلش نیم ساعت بعد زعفرون میریزم و  امادست نباید خیلی رب بزنی قرمز شه 

من پیاز نگینی شده رو سرخ میکنم یکم که سبک شد زردچوبه میزنم و مرغی که کاملا یخش باز شده رو میچینم روش و میزارم کمی با پیاز سرخ شه پودر سیر و و فلفل سیاه و نمک و زعفران و هر ادویه ای دوست داری هم اضافه کن یه گوشه اش رب رو هم سرخ کن و اب بریز بزار بپزه نیم ساعت به سرو هم آبلیمویا ابغوره یا آب نارنج بهش اضافه میکنم دیگه بنا به ذائقه مقدارش دست خودته فلفل دلمه و هویجم دوست داشتی بریز اول پخت

خیلی خوشمزه میشه

من سه چهار ساعت مرغ میخوابونم توی اب نمک بعدش توی روغن زیادی سرخشون میکنمفلفل دلمه، پیاز رنده شده، ه ...

اخه دیدم با پیاز و فلفل دلمه همه مخلفات میزارن بپزه بعد سرخ میکنن می‌چینن تو همون سسی ک مرغ پخته شده

من دو طرف تکه های مرغ رو سرخ میکنم بعد میزارم تو سس بپزه آخرهای کار آبغوره و یه کم آبلیمو و چند تکه فلفل دلمه میریزم میزارم تا غلیظ بشه اگر یه کم زعفرون هم بریزی خوشمزه میشه 

من بدم میاد مرغ تنهایی سرخ کنم حس میکنم خوب نمیشه و مزه میده 

پیاز میریزم مرغ هم میریزم که همزمان با هم جفتشون سرخ بشن بعد هم هویج بعدم دلمه دوباره تفت بخوره بعد سیر یه کوچولو تفت، ادویه میزنم که عطر ادویه ها هم خارج بشه بعدم رب میزنم یه گوشه سرخش میکنم و بعد آب میریزم، خوبم میشه 

دیگه روشها   مختلفی هست بستگی به خودت  داره  گلم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم