2777
2789

توهین نشه کلی میگم ولی زیر این سن تا حداقل بیست سال بشدت ناپخته هستند ،من برادر زاده خواهر زاده زیاد دارم نمیگم همش ولی ی چندتاش پدر مادرشون روحشون خبر نداره بدبخت ها دارند دوتایی زجر میکشن برا آینده بچه هاشون ازاون طرف بچه ی کارای ی رفتارای دارند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو بگو ک تا یک خانمی وضیعت شرایط عالی ندید بچه دار نشه و برای حل مشکلات هاش بچه بیگناه رو راه حل قرار نده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پسرا میتونن ی جوری گند بزنن جمعش کننن ولی نمیدونید دخترا چقد ضربه روحی جسمی میبینن، شما نمیدونید پشت سرشون چقد پسرا حرف مبزننن  مسخرشون میکنن سو استفاده  می‌کنند ازشون

اینو بگو ک تا یک خانمی وضیعت شرایط عالی ندید بچه دار نشه و برای حل مشکلات هاش بچه بیگناه رو راه حل ق ...

دقیقا باید تمام جوانب سنجید بچه هرچی بزرگ تر بشه سختی هاش بیشتر میشه حتی دوتا بچه هم سن هفت ساله نباید تنها گذاشت باید غیر مستقیم  مراقب باشی

تو کوچه ما بچه های ۱۶ ۱۷ ساله دور هم میشینن دختر و پسر ویپ میکشن حرفای ناجور میزنن سیگار میکشن بعضیا ...

اره متاسفانه  پارک بری یا هرجا اکثرا همین سن نشستن و حرف های رکیک سیگار و...

دقیقا باید تمام جوانب سنجید بچه هرچی بزرگ تر بشه سختی هاش بیشتر میشه حتی دوتا بچه هم سن هفت ساله نبا ...

یک خانم خودش اوج گرفتاری های شوهر نادرکش  و قوم اجدادش هس و هرروز درگیر چه کنم هاش هست!! بعد اون وسط جهنم نا ارامش ک داره تحمل میکنه یه بچه بیگناه هم وارد جهنم نا ارامش هاش میکنه برای حل هاشون!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

وقتی زن و مرد ناآگاه بچه دار میشن همینه

اونا گناهی ندارن فقط بزرگترهاشون بی عقلن

نمی دونی چقدر می بینم پسر بچه های ۱۳ ۱۴ ساله تنهایی سوار موتور و ماشین میشن

خدایی نکرده خدایی نکرده اگه بزنن به کسی یعنی نابودی خانواده

یعنی قتل عمد

گاهی از خودم میپرسم خانواده‌شون به این چیزا فکر نمی کنن؟

با افتخار دختر ایرانم...💚
دقیقا باید تمام جوانب سنجید بچه هرچی بزرگ تر بشه سختی هاش بیشتر میشه حتی دوتا بچه هم سن هفت ساله نبا ...

متاسفانه بیشتر خانما هیج کدوم از این ها ک گفتی اصلا درنظر ندارن ک تربیت سالم بچه از خود بچه عزیز تر هست فقط بفکر مادرشدن هستن اوردن بچه بیگناه حالا مگ میفهمه نه!! بعد اینک احساسش از سرش پرید تازه عقلش به تفکر میفته چه کنم چه کنم هاش ک جدا بشم نشم  ووووو

بله دقیقا

حالا برو اون دسته خانما بفهمون ای خانم اول موقعیت ها بسنج شرایط ها عالی ببین و اگ شرایط تربیت درست سالم داری بچه دار شو اگهه تونستی قانعش کنی!!