2777
2789

بچه ها سلام من تازه دیروز ارتودنسی کردم دندونامو در حال حاضر فقط فک بالا اردتونسی داره 

فک پایین دکتر گفت تا یک ماه دیگه 

الان سوالم اینه بچه ها شما هم اون اوایل تازه گذاشته بودید 

فک تون خشک شده. بود ؟؟ منظورم اینه انگار یک چیزی دندونای آدمو گرفته یه نیمچه درد ریزی داره 

خواستم شما همینطوری بودین؟ 

بعد از بین میره؟

عادت میکنی

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا بچه م زدم 

زبون بسته اذیت بود 

هر ماه هم که می‌رفت دکتر پیچ هاش رو محکم تر میکرد 

تا یکی دو روز درد داشت 

حتما حتما حتما مسواک مخصوص ارتودنسی بزن که دندونات خراب نشه کاری دیگه بیوفته روی دستت

اره ی حس بدیه،  تا یه هفنه بعدش خوب میشی،من بعد اون که در اوردمشونم تا ی هفته عذاب بودم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اره طبیعیه

شاید هر ماه که میری عوض کنی این حالتو داشته باشه

من گاهی نایلون خیس میکردم میذاستم لای این

ولی اخرش که تموم میشه خیلی خوشگل میشی

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
افتضاح درد داشتم یکی دوماه اول غذا و لقمه با گریه میخوردمبعدم تا یکم شل میشد راحت میشدم تایم عوض کرد ...

مسواک بین دندانی هم خریدم شماره ۲ اونو باید چ شکلی زد فیلم آموزشی هم نگاه کردم یعنی فقط لای سیم ها و دور و بر براکت ها 

واسه تمیز شدن ؟

بله همینطوره

من یه ماهه گذاشتم هنوز ارتباط نگرفتم باهاش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
مسواک بین دندانی هم خریدم شماره ۲ اونو باید چ شکلی زد فیلم آموزشی هم نگاه کردم یعنی فقط لای سیم ها و ...

من اونو نزدم اصلا عزیزم

الان هم برداشتم ارتودنسیارو

پشت دندونام فیکسه و پلاک دارم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

من برا بچه م زدم زبون بسته اذیت بود هر ماه هم که می‌رفت دکتر پیچ هاش رو محکم تر میکرد تا یکی دو روز ...

اره دارم مسواک بین دندونی رو شماره ۲ 

خب بچتون چی میکرد می‌تونست بین دندانی رو استفاده کنه؟