2777
2789

بله سالمه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم البته مجردم و عادتم هم منظم بود 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

موهای زائد دور سینه.زیر چونه و...

چاق شدن شکم

خستگی

ولع به شیرینی و...

علائم تنبلی تخمدانه حتی ممکنه پریودت منظم باشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
من دارم میای گروه اقدامی؟؟

سونو رحم دادم تو اینستا یه دکتری دید میگه تبلی تخمدان داری همون باعث سقط شد 

برام سواله هم زود باردار میشم هم پریودی منظمه هم تخمک‌گذاری دارم 

پس تبلی تخمدان چیه 

من تنبلی تخمدان داشتمهم پریودام منظم بود هم خیلی راحت باردار شدمتنبلی رو هم با تغییر سبک زندگی کنترل ...

اها پس ربطی نداره به منظم بودن پریودی 

من جنینم ایست قلبی کرد دکتر تو اینستا میگفت شاید دلیل سقط تخمک بی کیفیت باشه

سونو رحم دادم تو اینستا یه دکتری دید میگه تبلی تخمدان داری همون باعث سقط شد برام سواله هم زود باردار ...

نمیدونم باید عکس سونوتو ببینم

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

اها پس ربطی نداره به منظم بودن پریودی من جنینم ایست قلبی کرد دکتر تو اینستا میگفت شاید دلیل سقط تخمک ...

نه عزیزم ربطی نداره

ولی کلا برای بررسی علت سقط،با دکتر باتجربه مشورت کن