2777
2789

یدونه همسایه داریم هر کی ندونه فکر میکنه اینا لیلی و مجنون هستن ، هم آقاهه هم خانمه انقد با شعور و با شخصیت هستن ، خود من آرزو داشتم همچین شوهری گیرم بیفته بخدا انقد که آقاهه خوش اخلاق و محترمه 

دیروز درد دلش باز شده به مامانم گفته وقتی دخترم دنیا اومد شوهرم رفت از پرستار پرسید بچه چیه؟ پرستار گفت یه دختر خوشگله شوهرم ناراحت شد منو مامانمو تو بیمارستان گذاشت رفت خونه و من از ترسم رفتم خونه مامانم موندم بعد دیدم سراغمو نمیگیره خودم زنگ زدم گفتم بذار بچمون یکم بزرگ بشه دومی رو میاریم انشالله پسر باشه ، میگه برگشت گفت اگه دومی هم دختر باشه سقطش میکنی پس برو رژیم بگیر ، میگه چند سال بعد رفتم پیش یه ماما رژیم گرفتم بچم پسر شد وقتی دنیا اومد طلا و اینا خریده بود 

باورم نمیشه تمام تصوراتم از اون مرد بهم ریخت چقد بیشعور بوده که زنشو با اون وضعیت تو بیمارستان ول کرده رفته 

بخدا قیافه و رفتاراشو ببینید میگید خوش بحال زنش که انقد مرد با درکی داره ولی ظاهراً اشتباه میکردم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از راست راست تره

دوست خودم دائم بیو و پروف عاشقونه میزاره در صورتی ک شوهرش دائم خیانت میکنه و دست بزن داره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یاد بگی از روی بنر قضاوت نکن و یاد بگیر همیشه بگی ان شاالله زیر بنر مثل روشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اتفاقاخیلیا باطن و ظاهر زندگیشون عین همه وخوشبختن 

وایشالا خوشبخترم بشن 

این جمله که باطنشون فرق دارع و فلان جمله افراد حسودیه که میخان بخودشون ارامش بدن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

از راست راست ترهدوست خودم دائم بیو و پروف عاشقونه میزاره در صورتی ک شوهرش دائم خیانت میکنه و دست بزن ...

منم یه دخترخاله دارم خدا شاهده شوهرش به پشه ماده هم رحم نمیکنه وقتی نگات میکنه چشمک میزنه ولی چون بچه داره نمیتونه جدا بشه ولی دائم عکس و پروف عاشقانه می‌ذاره 

فکرشو بکن تولدش بود شوهرش اصلأ خونه نبود با رفیقاش رفته بود مسافرت ، این رفته بود کیک گرفته بود روش نوشته بود همسرم تولدت مبارک و استوری کرده بود درحالی که شوهرش اصلأ محلش نمی‌ده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من از وقتی شاهین نجفی به لیلی خیانت کرد به این نتیجه رسیدم. من همیشه عشق اینارو مثال میزدم چون

اون که کلا معلوم الحال بود 😂 اصلا تعادل روانی نداره من از قبلش هم میدونستم ... آدمی که هیچ محدوده ای نداره تهش ذاتش همینه

خانم "😐" هستم