2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو سوپ پسرم میریزم عصاره اش رو بیشتر استفاده میکنم

آخه یه مقدار خودش یه جوریه منم همون عصارش رو استفاده میکنم اما میگن باید کلا گوشتش رو هم استفاده کرد مثلا میگن میکس کنیدشون و بعد همه‌شو استفاده کنید. میخواستم ببینم اگه خیلی از ارزش غذاییش از دست میره دیگه خودمو مجبور کنم کلش رو استفاده کنم

آخه یه مقدار خودش یه جوریه منم همون عصارش رو استفاده میکنم اما میگن باید کلا گوشتش رو هم استفاده کرد ...

من یه ذره میخورم  ی کم گوشت داره پسرم ببینه تو غذا حسابی ناراحت میشه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

کار درست رو شما میکنید. بعد پوستش رو هم استفاده میکنید یا گوشتی که میگین جدا از پوستشه؟

پوستش در اصل باید خورده بشه عزیزم  اگه ابپز نمی خوری سرخم کنی باحال میشه 

پوستش در اصل باید خورده بشه عزیزم اگه ابپز نمی خوری سرخم کنی باحال میشه

چه جالب راست میگین حتما سرخ شدش بهتره. من فکر آبپزش بودم. ایندفعه استخوناشو جدا می کنم و بعد سرخ میکنم امتحان کنم. مرسی از راهنماییات عزیزم💝🌸

چه جالب راست میگین حتما سرخ شدش بهتره. من فکر آبپزش بودم. ایندفعه استخوناشو جدا می کنم و بعد سرخ میک ...

قربونت عزیزم 

هر دو مدلش خوششمزه میشه گلی نوش جان

خودش ک نمک بزنی بخوری خیلی خوشمزه تره ولی دیدم ادم های ک از قیافش چندششون میشه میتونی گوشت پاها رو جدا کنی بزاری تو دستگاه میکسر میکس کنی و یکم با اب همون پا میکسش کنی ب غذاهات بزنی و...

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..!
خودش ک نمک بزنی بخوری خیلی خوشمزه تره ولی دیدم ادم های ک از قیافش چندششون میشه میتونی گوشت پاها رو ج ...

دقیقا به خاطر قیافش سختمه. به نظر منم گوشتشو جدا کنم این مشکل حل بشه و بتونم بخورم مرسی عزیزم💖🌸