2777
2789
عنوان

راهکاری خنک کردن خودمون در قطع برق

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی جاها واقعا نمیشه حتی ده دقیقه تحمل کرد چه برسه به دوساعت،در ضمن خیلی ها با قطع برق آب هم ندارن ...

بخدا خیلی گرم میشه ما کولر هم نداریم دیگه برق میره خونمون میشه جهنم 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

من چون خودم امتحان کردم سرما نخوردم گفتم بقیه انجام بدن نمیدونستم خطریه

خیلی خطرناکه

چند سال پیش وسط ماه رمضون باید می رفتیم باغ

واسه چیدن محصول

نزدیک اذان نیمه های راه بودیم

خیلی گرمه مون بود این کارو انجام دادیم

وسط راه اذون میگفتن آب یخ می خوردیم

بعدش دور از جونت کل بدنمون عفونتی شد

خیلی سخت خوب شدیم 

خیلی خطرناکهچند سال پیش وسط ماه رمضون باید می رفتیم باغواسه چیدن محصولنزدیک اذان نیمه های راه بودیمخ ...

عزیزمممم🥲

هععی حداقل حرفم نمیتونیم بزنیم واسه تخلیه روانی🤐🤐

دقیقا من اینقدر تعلیق شدم دیگه سیم کارت ندارم

وا همش دو ساعته ها حالا بچه ها اوکی اذیت میشن ولی شما ینی دو ساعت نمیتونی تحمل کنی؟!... قبلا ها که ه ...

شاید شما میتونی تحمل کنی اما من نمیتونم باردارم پریروز برق رف کارم به بیمارستان کشید.

لطفا نگین دوساعته مگه چیه وا ازاین حرفا نزارین مردم عادت کنن  فقط داریم بزور تحمل میکنم. 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا خیلی گرم میشه ما کولر هم نداریم دیگه برق میره خونمون میشه جهنم

دوش آب خیلی خوبه .

اما برای نوزاد فک میکنم فن های شارژی بهتر باشه یه مدل هم هس مه پاش داره .آخه نمیشه هرروز ببری حموم

برای شب هم باید چراغ اضطراری شارژی بگیریم .

پاور بانک هم که دیگه از واجبات 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی جاها واقعا نمیشه حتی ده دقیقه تحمل کرد چه برسه به دوساعت،در ضمن خیلی ها با قطع برق آب هم ندارن ...

آره درسته مگه قبلش برن یا از قبل آب جمع کنن داشته باشن با اون برن دیگه چاره ایی نیست وقتی قطع میکنن چیکار میشه کرد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕