2777
2789

البته که همین طلا رو بسختی خریدم.. تو اوج گرونی یا ذره ذره کار کردن.

حالا باید بفروشم یکسال با مادرشوهر زندگی کردم جیگرم کباب شد.

هیچ سرمایه ای نداریم و بدون حمایت خانواده ها بودیم...

حتی جهاز نداد مادرم و خودم دارم میگیرم 

😔😔😔 شغل مون کارمندی...  فقط امیدم بخداس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شما ک سرکاری و‌ خونه نیستی بازم اذیتت میکنن ؟ ارامش مهمتره بازم میگیری

والا که آرامش نداشتم 

با یک برادر شوهر بزرگ مجبور بودم با لباس پوشیده و سال و مقنعه راه برم تو خونه.

تو اتاق زندانی بودم و جرات نداشتم برم آشپزخونه یک غذا برای خودمو همسرم بزارم.

لعنتی دستمون خیلی خاااالیه.... برای رهن خونه اینقدر فشار آوردم که همسرم گفت همین دو تا النگوت بفروش . چون نداشتیم هیچی. اما ته دلم میگه درست میشه ... خدا کمکمون می‌کنه..

قسط وسایل هم مونده. خیلی سخته بدون حمایت خانواده زندگی رو شروع کنی. 

متاسفانه خانواده همسرمم یک ریالی کمکمون نکردن

وای چقدر شبیه منی منم سه ساله با خواهر شوهر طبقه همکف هستیم چون کرایه کم میگیره و رهن ندادیم و نداشت ...

فقط شوهرم جوری راضی میشه که خونه بخریم نمیره همش میگه میگه پول رهن بدم بی ارزش شه منم درک نمیکنه 

خدارو شکر شغل دارین.....برو با خیال راحت خونه رهن کن.......وقتی میبینی آرامش نداری.......هیچی به اندازه ی آرامش مهم نیست.......انشالله دوباره طلاهاتو خرد خرد میخری

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
وای چقدر شبیه منی منم سه ساله با خواهر شوهر طبقه همکف هستیم چون کرایه کم میگیره و رهن ندادیم و نداشت ...

من تو یک خونه بودم... دیگه کم آوردم 

گفتم اصلا نمی‌خوام این زندگی رو . فقط بریم 

فقط شوهرم جوری راضی میشه که خونه بخریم نمیره همش میگه میگه پول رهن بدم بی ارزش شه منم درک نمیکنه

راست میگه رهن خیلی زیاده.

اما من دیگه کم آوردم... آرامشم روحم و روانم از دست دادم.

تو یک خونه با مادرشوهر و برادر شوهر ...

حمام مشترک‌ دستشویی مشترک آشپزخونه مشترک... روانی شدم 

ای جاااانم الهی خدا صد برابر بهت بده.واقعا پیامت حال دلمو خوب کرد. ممنونم ازت. امید دادی بهم

دقییقا از شبی که به خودم گفتم چه بنده ی بی معرفتی هستی واسه خدا.... 

همه چیز متفاوت شد... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
من تو یک خونه بودم... دیگه کم آوردم گفتم اصلا نمی‌خوام این زندگی رو . فقط بریم

شما توی یک خونه واقعا خیلی سخته ما طبقه همکف هستیم دیوانه شدم باز دراش جدا بود خوب بود کمتر میومدن هروقت میرن بالا یک سرک هم خونه ی ما رو میکشن وقتی تازه ازدواج کرده بودیم کمتر میومدن الان که یک دختر دو ساله دارم به خاطر اونم شده بهانه دستشون همش میان با همیشه خوب تنها بودم خودمو به خاب میزدم می‌رفت 

ای جاااانم الهی خدا صد برابر بهت بده.واقعا پیامت حال دلمو خوب کرد. ممنونم ازت. امید دادی بهم

با خدا باااش و پادشاهی کن.... 💖👑

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400