2777
2789
عنوان

شوند گوشی شوهر

109 بازدید | 3 پست

شوهرم داشت می‌رفت با برادرش عمل بینی تو تهران برا برادرش همراه باشه من کوشیش شوند گزاشتم  اونا ک عمل بودن اینا تو خیابون شوهرم و دوستش می‌گشتن میگفتن بگیم قیمت تو پست ماشین چنده بعد میگفتن خانوم قیمت چنده ج نمیدادن بعد میگف یکی دیگ اومد کلا باسنه باز به اون میگفتن ک هیچ کدوم پا ندادن من صدا رو ب‌شوهذم فرستادم اون منو بلاک کرد گفت روانی مشکل داری از خونه من گم شو بیرون حالا امروز میاد بنظرتون بگم از خونه من گم شو بیرون داد و بیداد کنم چون نمی‌خوام دیگ تو روش نگا کنم بخاطر بچه هام موندم دوبار هم خیانت چتی دیده بودم آرش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا باید سکوت میکردی و مدرک جمع میکردی که اگر خواستی جدا بشی یه مدرک محکمه پسند داشته باشی بشه خیانتشو ثابت کنی بعدشم برو مشاوره ببین چی میگه اگه خواستی جدا بشی مهرتو بزار اجرا تا قرون آخرش بگیر حضانت بچه هاتم بگیر 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭