2777
2789

هر کسی به نحوی مشکل داره تو زندگیش هیچکس بدون سختی بزرگ نشده خود من درسته مامان و بابام پیش هم بودن و جدا نشدن ولی بخدا تو بچگی انقد فشار روحی روانی و بی پولی تحمل کردم بخاطر دعواهاشون که با این که بچه بودم بخدا میگفتم کاش مامانم جدا بشه بره با یه آقای پولدار ازدواج کنه همه چی برام بخره 

حالا طرف مادرش جدا شده دخترشم گردن گرفته با خودش نگه داشته خیلیا هستن همون بچه رو ول میکنن میرن پی زندگی خودشون ، از اونور میگه هیچی نداشتیم بخوریم از اونور میگه مامانم تیکه تیکه طلا می‌فروخت ،از اونور هم میگه بابام چند ماه پیداش نشد بهش زنگ زدم دیدم از اونور صدای عروسی میاد فهمیدم عروسی بابامه ، جالبه درست روز عروسی باباش بهش زنگ زده ، چقد دروغ و چرت و پرت میگه که ملت بگن این چقد مظلومه ، همه ی جملاتش مثل فیلما و رمان هاست ، تو واقعیت انگار از دماغ فیل افتاده انقد فیس و افاده ای هستش 

خیلیا رو میشناسم پدر و مادرشون ولشون کردن رفتن ، تو خیابونا پلاستیک جمع میکنن تا بفروشن پول بگیرن والا اینجوری ناله نمیکنن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

من کلا احساس مثبتی از گفتن بدبختی جلو دیگران ندارم

حس میکنم خودم و بی لول و بی کلاس دارم جلوه میدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چقدر خشم داری نسبت به آدما

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
موافقممن کلا احساس مثبتی از گفتن بدبختی جلو دیگران ندارمحس میکنم خودم و بی لول و بی کلاس دارم جلوه م ...

دقیقاً 

گذشته دیگه تموم شده چه اصراریه نبش قبر کنیم هی یادآوری کنیم که چقد سختی کشیدیم 

من حتی به زبون هم نمیارم انقد که حالم بد میشه چه برسه بیام با جزئیات برای یه ملت تعریف کنم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خب شاید شاید ب چهار نفر ک شرایطشون بده انگیزه بده 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

چقدر خشم داری نسبت به آدما

خب منم دیدگاهم اینه دیگه خشمم از اینه که چرا فکر میکنن فقط خودشون بدبختی کشیدن 

عزیزم گفت که الان راضیم شرایطم خوبه واقعا تو گوش دادی چقدر زجر آور بود داستانش من خودم بچه طلاقم و درک میکنم وقتی زندگی مسی نمی‌دونین قضاوت نکنید و گفت که قبلاً میگفتن چرا من آنقدر بدبختم الان گفت که شرایطم خوبه من خودمم موافق اینکه زندگیمو تعریف کنم نیستم ولی جرم نکردن که