من ی دختر ۶ساله و ی دختر ۱ساله دارم اینم بگم تا حالا ب شوهرم هزاری پول ندادن ن واسه عروسی ن عقد ن خونه خریدن ن ماشین شوهرم از ۱۳سالگی خودش خرج خودشو درمی اورد..چرا چون وضع مالی پدرش تقریبا ضعیف بود چرا چون تو ضعیفی ۹تا بچه اوردن ..حالا ما خودمون رو کشیدیم بالا خداروشکر خونه ماشین خوب داریم من ی ماه بعداز عروسیم مادرشوهرم هی میگفت بچه بچه ۶ماه بعد باردار شدم دختر بزرگم دنیا اومد ۳سالش شد هی دره گوش دخترم میخوند ب مامانت بگو ی داداش برات بیاره هی ب شوهرم میگفت ی بچه دیگه بیارین هزار بار ب خودم گفت..من خودم کلا قصد دومی داشتم..برادرشوهرم میگفت ب حرفا این گوش ندین خودش اندازه همتون بچه اورد..دیگه من دومی رو باردار شدم زد و دختر شد من عاشق دخترم مادرشوهرم گفت ووو اینم دختر شد ..نیومد اصلا پیشش دخترم دوماهش بود ما رفتیم خونشون ۲۰۰تومن داد بهش..دیدم دوتا انگشتشو اورد بالا گفت دوتا پسرم باید بیاری..دیگه حالم داشت بهم میخوره گفتم ارثو میراثتون اضافه اومد یا تاجو تختون خالیه شما ک وصع مالیتون داغونه تا کی حرف مفت میزنین من دیگه قصد بچع ندارم تمام حرف مفت از کسی نشنوم..گذشت ک الان دخترم ی سالش شد..رفتیم نشستیم دیدم گفت انشالا سری بعد ک میای ۳قلو باردار باشی گفتم منک قصد بچه ندارم اصلا دیگه گفت تو نداری خدا میده ..گفتم لعنت ب خدایی ک تو میپرستی شوهرمم نشسته بود..خواهرشوهرم پرید ب مادرشوهرم گفت مرجان دوتا بچه داره بسشه بذار همینا راحت زندگی کنن..پست بعدی ادامشو میگم
خواهرشوهرام پشت منن همیشه..بعد دیدم پدرشوهرم از در اومو داخل سلام علیک اینا کرد گفت اینا مگه هنوز همین دوتان..دیدم خواهرشوهرام دوباره پریدن ب باباشون..منم از اتاق زدم بیرون اعصابم خراب شد..دوتا احمق کودن ک فقط اسم پدرمادرو یدک میکشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرشوهرام پشت منن همیشه..بعد دیدم پدرشوهرم از در اومو داخل سلام علیک اینا کرد گفت اینا مگه هنوز هم ...
متاسفم براشون واقعا نمیدونم خدا که عقل تقسیم میکرده اینطور ادما کجا بودن
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂