2777
2789
عنوان

بی بی چک

99 بازدید | 5 پست

بچه ها بی بی چکم پررنگ شد و بتا ۱۶۰بعد تکرار ازمایش دارم استرس داشتم گفتم بیربی چک‌برنم افت نکرده باشه مثبت شد ولی نه مثل قبلی بتا ۲۰بود بعد ۱۶۰شد

میترسم چون یبار سقط داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بی خیال باش. هر چه بهش فکر نکنی بهتره . خودتو مسغول کن یه جوری . مثلا کتاب بخوان یا قران بخوان هر کاری که ذهنتو درگیر بارداری نکنه.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

شما تو تاپیکات گفته بودید اصلاح سبک انجام دادی میشه بگی چطوری.

من باشگاه نمیتونم بدم تما کلا همیشه فست فود و نوشابه و دلستر نمیخورم اهل هله هوله نیستم. شیرینی جات هم نمیخورم.

وزنم ۵۲ قدم ۱۵۵

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

شما تو تاپیکات گفته بودید اصلاح سبک انجام دادی میشه بگی چطوری.من باشگاه نمیتونم بدم تما کلا همیشه فس ...

سلام اره خیلی برام خوب بود درسته با دارو باردار شدم اما چون اصلاح سبک‌کردم سریع جواب داد ببین تو‌اینستا پیج دارویار رو‌سرچ کن اگه خاستی از ایشون کمک بگیر یا فقط ببین استوری هاشو زیاد سخت نگیر براش ولی ادامه بده من لاغر بودم ولی بازم لاغر تر شدم ۶کیلو‌کم کردم تو خونه ورزش کن پیاده روی ک بهتر از همه