2777
2789

سلام من دندونمو ۵ روز پیش جراحی کردم به شدتتتتت دلثه و یه طرف صورتم درد میکنه و یکمی ورم کرده -_- نمیتونم درست حروف رو تلفظ کنموو صحبت کنم .

امروز بزووور غذا خوردموو یکم از بخیه لثه ام کنده شد :((( مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟

کسایی که تجربه کشیدن دندون عقل دارین بهم بگین چیکار کنم تا زخمش زودتر ترمیم شه؟

قرص اموکسی ۵۰۰ و ایبوبروفن و ژلوفن میخورم

قرص اناهیل هم خوردم برای ترمیم

حس میکنم دهنم بوی بد میده و همش مزه بدی توی دهنم حس میکنم'_- عادیه؟؟؟؟؟ 

اب نمک غرغره میکنم .

برای پر شدن چاله جای دندون چی بخورم؟؟؟؟؟

این درد دندون عقل کی تموم میشه؟ واقعاااا درد دارم-_-

توصیه دیگه ای اگر دارین ممنون میشم بهم بگید♥️♥️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بنده هم دقیقا همینطور بود. حفره لثه بعد ها یواش یواش پر میشه.

دندون عقل عصب خیلی قوی ای داره و اثر بیحسی خیلی طولانی میشه.

وقتی هم جراحت لثه بهبود پیدا کنه، بوی خون از بین می‌ره. 

پزشک من خانم بود زورش نمی‌رسید دندون رو بکشه، شکوندش و تکه تکه دراوردش دلم تیکه تیکه شد.

برای بخیه فردا به مطب زنگ بزنید بپرسید

برای بنده هم دقیقا همینطور بود. حفره لثه بعد ها یواش یواش پر میشه.دندون عقل عصب خیلی قوی ای داره و ا ...

خیلی ممنونم

از منم دقیقااا همینطوری بود، پزشکم اقا بود ولی میگفت زورم نمیرسه دندون رو در بیارم تیکه تیکه اش کرد بعد در اورد 

خیلییییییییییی درد کشیدم الان چند شبه نخوابیدم درست و حسابی فقطم شبا دردش شروع میشه ، به شدت تیر میکشه جای دندونم .🥲 

اره فردا حتما باید زنگ‌بزنم بپرسم‌، غذای سفتی خوردم و مسواک زدم حس میکنم بخاطر همین پاره شد بخیه اش امیدوارم عفونت نگیره خیلیی استرس‌گرفتم چون دکترمم ازیناس که کلا هفته ای ۲ بار کلا ویزیت میکنه . امیدوارم‌باشه.

خیلی ممنونم از منم دقیقااا همینطوری بود، پزشکم اقا بود ولی میگفت زورم نمیرسه دندون رو در بیارم تیکه ...

من با اون طرف دهنم غذا خوردم. خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد. دندون عقل درد زیادی داره. توی اینترنت نوشته بود کشیدن دندون در موارد بسیار نادر میتونه باعث فلج شدن بخش کوچکی از زبان بشه. تا این حد ریشه داره

من با اون طرف دهنم غذا خوردم. خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد. دندون عقل درد زیادی داره. توی اینترنت نوشت ...

اره من روزی که میخواستم برم دندونمو بکشم داخل اینستاگرام دیدم یک نفر بخاطر کشیدن دندون عقل حدود ۶ ساله که یک طرف دهنش فلج شده و حس نداره ، خیلیییییی ترسیدم

ولی خداروشکر برای من اینطوری نبود ، حس صورتم کامل بعد ۱ روز برگشت ، ولی متاسفانه درد شدیدی داره... از درد خواب نمیرم و حتی نمیتونم درست تلفظ کنم حروف رو میترسمم بقیه ی بخیه اش پاره شه برای همین سعی میکنم‌کلا حرف نزنم🤦‍♀️ فقط امیدوارم بتونم تحمل کنم و خوب شه سریعتر