2777
2789
عنوان

بشدتتت نا امید و افسرده شدم

186 بازدید | 15 پست

دوستان بعد از این اتفاق ۱۲ روزی ک افتاد همش دوباره استرس دارم ک نکنه دوباره اتفاق بیوفته و همش میشینم کانال خبری میخونم و خیلیا میگن نشانه های آخر الزمان هست و اتفاقات بدتری هم قراره بیوفته 

و خیلی ناامید شدم از زندگی در کل .

به خودم میگم اینهمه اتفاق بد قراره بیوفته چرادمن تلاش کنم برای ایندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی ادامه داره...

و همیشه اتفاقات ناخوشایند ممکنه بیوفته..

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

زیاد فکرشو نکن 

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

خب همین کم ابی نشانه ای از خشکسالی در آخر الزمان هست

البته اینا اعتقاد فردی هستن..

ولی در کل، من فکر میکنم به خیر میگذره

ای در رگانم خون وطن.. ای پرچمت ما را کفن.. دور از تو بادا اهرمن.. ایران من ایران من..☀️💚

واقعا کاش آهرالزمان بود وامام زمان ظهور میکرد

چقدر دیگه تاعدالتی ببینیم

منم خسته شدم البته همش به مرگ فکر میکنم وله نظر خودم ارن خوبه باعث میشه دل نشکنم،بدی نکنم،گناه نکنم

کاش تموم شه حداقل برای من یکی خیییلی خستم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

واقعا کاش آهرالزمان بود وامام زمان ظهور میکردچقدر دیگه تاعدالتی ببینیممنم خسته شدم البته همش به مرگ ...

اره ولی هنوز هیچ اتفاق آنچنان آخر الزمانی ای نیوفتاده ولی میوفته به زودی :)))

نگرانی منم اب وبرق وگاز و ..

همش هس 

باز زمستون گاز قطع میکنک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.