2777
2789
عنوان

فقط خانم های مذهبی لطفا

451 بازدید | 38 پست

شما اگه فرزند دختر داشتین و خودش از سن کم( زیر سن تکلیف) دلش میخواست به تقلید از شما، چادر بپوشه اجازه میدادین؟ مثلا یه موقع  چادر مانع تحرکات و فعالیت های فیزیکیش نشه و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حتما

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بله حتما

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من مذهبی نیستم اما اگر بشه یک نظری بدم♡

اول اینکه گل دخترت رو حتما از طرف من روی ماهش رو ببوس💖

عزیزم بنظرم چون هنوز بچس نذار چادر بپوشه من یک پیرزن تو اینستا دارم برای محجبه ها برای کودکان خیلی لباس های قشنگی میذاره رنگی و شاد هم هست و خیلی قشنگه میتونه اون ها رو بپوشه خیلی هم شیک هست

من مذهبی نیستم اما اگر بشه یک نظری بدم♡اول اینکه گل دخترت رو حتما از طرف من روی ماهش رو ببوس💖عزیزم ...

اسی من محجبه هستم و با نظر ایشون هم  خیلی موافقم 

عزیزم پیجش رو میدی منم واسه دخترم ببینم 

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛