2777
2789

ما نشون همیم و نشون شدیم تا راحت تر باهم آشنا بشیم و الان من می‌خوام متوجه بشم که خرج چیز دیگه ای بجز‌خورد و خوراک راحت می‌کنه یا نه 

من عکس چندتا کیف و فرستادم براش و گفتم‌ ببنشون‌موندم‌اونم گفت این سه تا قشنگه دیگه خودت انتخاب کن

یعنی بنظرم اون فقط فکر کرد که من نظر می‌خوام ازش....

من اصلا نمی‌تونم‌ رک و راست بگم‌بهش 🥴 

غیر مستقیم راه حل دیگه ای هست؟

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

فکر کرده نطر میخوای 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو بلام از اینا میخلی بعد عکس کیفتو بفرست

فکر کنم توضیحات تاپیک‌و نخوندید🤣

من عکس چندتا کیف و فرستادم براش و گفتم‌ ببنشون‌موندم‌اونم گفت این سه تا قشنگه دیگه خودت انتخاب کن

یعنی بنظرم اون فقط فکر کرد که من نظر می‌خوام ازش...

حالا الان وقت این نیست بگی کیف بخره واست

ببین بیرون رفتی، خوب خرج میکنه مثلا برید رستوران یا کافه، یا یه موقع یه چیز کوچک دیدی خوشت اومد سر راهتون دست کن جیبت ببین پیش قدم میشه

یا برات گل میگیره از این کارا

نه که یه کاره هنوز عقد هم نکردی پیام بدی کیف بخره برات

حالا الان وقت این نیست بگی کیف بخره واستببین بیرون رفتی، خوب خرج میکنه مثلا برید رستوران یا کافه، یا ...

ما دوریم از هم وگرنه این چیزایی که گفتید خیلی راحت تر انجام میشه نیازی نیست به خودم سخت بگیرم ولی چون دوریم از هم و شهر ما هم کوچیکه نمیتونم‌راست راست کنارش راه برم 

یه راهی می‌خوام که همینجوری بفهم

شاید حس خوبی نباشه شما بگیصبر کن ببین برات چیا میخره یا بری بیرون بخای خرید کنی حساب میکنه مستقیم نگ ...

ما دوریم از هم وگرنه این چیزایی که گفتید خیلی راحت تر انجام میشه نیازی نیست به خودم سخت بگیرم ولی چون دوریم از هم و شهر ما هم کوچیکه نمیتونم‌راست راست کنارش راه برم 

راه حل دیگه ای نیست؟😭🙃

ما دوریم از هم وگرنه این چیزایی که گفتید خیلی راحت تر انجام میشه نیازی نیست به خودم سخت بگیرم ولی چو ...

خب پس چجوری میخوای بشناسی؟ به هر حال باید یجوری اوکی کنید با هم بیرون هم برید دیگه