2777
2789
ای وایدوست داشتی بگو سر چی؟

سر پول ۲تومن و ۴۰۰ به ولای علی

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث نکن بگو امیدوارم بیای حقیقت با آرامش اطم بپرسی و برای زندگی مشترکمون ارزش قائل باشی وگرنه مسئولیت این چالش با خودت من از غریبه ها انتظار ندارم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اخی عزیزم خدا حفظش کنهدختره یا پسر؟

ممنون عزیزم

پسره

راجب مشکلت اینو بگم فقط شوهرمنم بشدت به من بدبین بود فکر میکرد با دامادشون تیک میزنم تا اینکه چند جلسه رفتیم پیش مشاور تا مشکل حل شد

دیگه با شوهرت بحث نکن بزار همه حرفاشو بزنه تو هم فقط سکوت اگه میتونی یه کم خودتو بدحال نشون بده بهش ...

امشب خونه نیومد اصلا

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

اسي فقط يه چيز نفهميدم. الان برادرزن داداشت دروغ و تهمت زده يا واقعا يه مدت باهم بوديد؟

نه هیچوقت

اصلا برادره چیزی نگفته

زن داداشم گفته چرت و پرت محض

زورشون فقط به من میرسه والا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

ای وایایشالا زودتر حل بشه مشکل

عزیزمی ان شاالله

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

نه هیچوقتاصلا برادره چیزی نگفتهزن داداشم گفته چرت و پرت محضزورشون فقط به من میرسه والا

اوه اوه. 

اين كه هم واسه تو فتنه درست كرده هم داداش خودشو بد كرده. 

ولش كن. به شوهرت بگو طلا كه پاكه چه منتش به خاكه. بگو شكر خدا از خودم مطمعنم كه اهل اين چيزا نبودم هيچ وقت. وجدانم راحته

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اوه اوه. اين كه هم واسه تو فتنه درست كرده هم داداش خودشو بد كرده. ولش كن. به شوهرت بگو طلا كه پاكه چ ...

داداششو بد نکرده،پیله است واقعا

کلا شرایط خیلی به هم ریخت بعضی چیزا که الان گیر داده بهش اصلا سه چهار سال پیش حل شده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

وای چه بد بهش زنگ یا پیام ندادی کاش بهش بگی هر دو برین پیش پسره

خودش زنگ زد گفت نمیاد

اخه من کاری نکردم اینجوری خودمو کوچیک کنم

بعدشم چشم دیدنشو نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80