2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بابات زن زلیله

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست
یه عده از مردا احترام به زن براشون معنای زن ذلیلی داره🫥

چون ضدزن و دشمن زنها هستن 

خیلی بیشعور خطرناکن اینوع مردا 

حتی شوهرمم از این جور مردای اشنا و فامیل ودوست متنفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی ادب و احترام که تو هیج چیزشو تو خانوادت یادت ندادن اسمش زن ذلیلی نیست اخر زن و شوهر برای هم م ...

اونوقت اوایل خودش اومده بود میگفت باید اولویت همدیگه باشیم 

فقط اون موقع بلد بود الکی حرف بزنه دریغ از یخورده عمل

ببین بگو خوبه چشه مگه 

الان فکر میکنه دست پیش گرفته که تو نتونی تو سرش بکوبی و بعنوان نقطه ضعف هم میگه باید ببینه که عیب نیست از نظرت 

ولی اروم بگو با خودش مقایسه نکن 

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

همون دیده با مامانم خوبه و تعریفشو میکنه حسودی میکنه بابای خودش تو جمع اینطور نیس خیلی خودشم اینجور ...

شوهرت انقدر نقشه میکشه تا بین پدر مادرت اختلاف بیوفته تا تورو ضایع کنه که دیدی حرف من درسته 

مردا موذین 

ببین بگو خوبه چشه مگه الان فکر میکنه دست پیش گرفته که تو نتونی تو سرش بکوبی و بعنوان نقطه ضعف هم میگ ...

افرینننن دقیقا فکر کنم بخاطر همینه نه حسودی اینا 

شوهرم احتمالا از زرنگیش اینجور گفته که من توقع نداشته باشم اونجور که میشناسمش

اونوقت اوایل خودش اومده بود میگفت باید اولویت همدیگه باشیم فقط اون موقع بلد بود الکی حرف بزنه دریغ ا ...

شوهرت مردسالار و خودخواهه

منظورش اینه اون اولویت تو باشه ولی تو اولویتش نباشی 

معنی حرف شوهرت اینه 

شوهرت انقدر نقشه میکشه تا بین پدر مادرت اختلاف بیوفته تا تورو ضایع کنه که دیدی حرف من درسته مردا موذ ...

نه عزیزم دیگه اینجوریام نیس شوهرم 

ولی یه بار یچیز گفت گفتم مگه نگفتی زن زلیله پس چی میگی 😂 بعد دیگه چیزی نگفت 

چند بار هم گفتم در عوض خانومشو خوشحال میکنه مگه بده اصلا هم زن زلیلی نیس

اونوقت اوایل خودش اومده بود میگفت باید اولویت همدیگه باشیم فقط اون موقع بلد بود الکی حرف بزنه دریغ ا ...

دقیقا انگار شوهر منو گفتی

الان بعد هشت نه سال میگه پدر ما مادرمون داغون کرد مریض و افسرده و مریض سکته ای کرد الان مادر سالم نداریم بسکه اذیتش کرد 

پدر تو خوب بود زنشو اذیت نکرده

شوهرت مردسالار و خودخواههمنظورش اینه اون اولویت تو باشه ولی تو اولویتش نباشی معنی حرف شوهرت اینه

متاسفانه اینو همون اوایل درک کردم و روز به روز بیشتر میگم شاید واقعا اینطور باشه 🥺🥺🥺