2777
2789

بچه ها همسرم چندین ساله مشکل بیرون‌زدگی دیسک داره،بیش از ۱۰ ساله که دکتر گفته باید جراحی بشی،اینم هی به بهونه شغلش عقب انداخت.

مدتیه خیلی درد داره و به پای راستش زده،هفته پیش انقدر درد داشت از سرکار نصفه شبی برگشت خونه،و فوری رفتیم ارتوپد و بهش کلی مسکن داد،بعدم mri کرد.

دیروز جراح مغز و اعصاب دیدش و گفت ۷۰ درصد عصب پای راستش از بین رفته😭😭😭😭😭

گفت اگر عمل نکنه بزودی پاش از مچ لمس میشه😭😭😭😭😭

وای خدا مرگم بده😭😭😭😭😭😭

بچه ها الان مشکلمون بیمه تکمیلی‌مونه

اخه مگه میشه انقدر بدشانس😭😭

میدونید که لیست بیمه تکمیلی رو اداره رد میکنه،قرارداد بیمه‌ی تکمیلی ما اول مرداد امسال تموم شده و هنوز لیست جدید رد نشده،اداره هم گفته حداقل یک‌هفته تا ۱۰روز دیگه تصمیم میگیرن که با همین بیمه سینا قرارداد ببندن یا اصلا بیمه‌ی دیگری.

عملا تا وقتی اداره لیست نده،ما تکمیلی نداریم.

هزینه‌ی عمل خیلی بالاست و فکر نمیکنم در توانمون باشه😭😭😭😭

دارم دق میکنم😭😭😭😭😭

عملشم خیلی ضروریه،

لطفا بگید من چه خاکی تو سرم بریزم،چیکار میتونیم بکنیم؟؟؟؟

یکی گفت برو بیمارستان دولتی عمل کن،من نمیدونم اونجا دکتراش کین..خب باید دکترش کاربلد باشه😭😭😭😭

شما رو به هرچی میپرستید بمن بگید چه غلطی بکنم،عزیزم جلو چشمم داره اب میشه من نمیتونم کاری کنم😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون یه هفته استراحت کنه هیچ کاری انجام نده تا کار بیمه انجام بشه دیسک فقط باید استراحت کنه استراحت خیلی تاثیر داره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

چندسال پیش واسه عمل دیسک برادرشوهرم خصوصی ۱۵۰میلیون تومن خواستن.اما رفتن دولتی و تامین اجتماعی.رایگان عمل شد.الانم شکر خدا خوبه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

سلام خداشفا بده،در مورد عمل دیسک کمر حتما باید تو بیمارستان خصوصی باشه و ی دکتر حاذق عمل کنه،بدون بیمه تکمیلی حدودا ۷۰تومن میشه،نهایتا دوهفته صبر کنید تا بیمه اوکی بشه

پرسپولیسی دو آتیشه

نمیشه یه تایم کوتاه مرخصی بگیره که وضعش بدتر نشه تا کار بیمه اوکی بشه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سلام خداشفا بده،در مورد عمل دیسک کمر حتما باید تو بیمارستان خصوصی باشه و ی دکتر حاذق عمل کنه،بدون بی ...

۷۰ نیست

بمن گفتن بالای ۲۰۰ تومنه

تازه پلاتین هم جداست و احتمالا زیرمیزی دکتر

نمیشه یه تایم کوتاه مرخصی بگیره که وضعش بدتر نشه تا کار بیمه اوکی بشه؟

الان توی مرخصیه

اداره هم واقعا اذیت میکنه،اینهمه سال چون قراردادی بود جرات نکرد عمل کنه،چون بیکار میشد،تازه دوساله رسمی شده،الانم واقعا درد به استخوونش رسیده و استعلاجی گرفته،البته اداره گفته باید بری حقوقتو از بیمه بگیری،ما برات کارکرد رد نمیکنیم😭

تامین لجتماعی داری الان ؟

راستش دیروز رادیولوژی کد ملیش رو زد،گفت تامین هم فعال نیست🥺گمونم همونم دیر لیست میدن..

تو همین دو روز حدود ۱۰ تومن فقط عکس و mri و دارو ... شد.فدای سرش،جونممم میدم تا خوب بشه..ولی واقعا فشار میاد وقتی همه چی آزاد حساب میشه