2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه از اینکه پوستم بی جون و کِدِر بود شاکی بودم،

پوستم تیره اس اما صاف و بدون جوش 

ولی میلیا و کمی هم لک داشت 

اصن شفاف نبود،انگار مریض بود

همیشه حسرت اونایی رو داشتم ک پوستشون تازه بود و انگار آب زیر پوستشون بود.

هیچ علاقه ای به آرایش و سفید کردن خودمم ندارم.اما برای یک دست شدن پوستم مجبور بودم یا کوچولو آرایش کنم.

هرررر کاری میکردم جز دکتر متخصص رفتن،هر چی ماسک بود امتحان کردم باورت نمیشه.اخرش گفتم نچ،بی فایده اس من ژنتیک پوستم خوب نیست و بیخیالش شدم.

تا دو هفته پیش دوباره رفت رو مخم این خشکی و بی حالیه پوستم و اومدم نی نی سایت،تو تاپیکای سالای قبل میچرخیدم ک یکی نوشته بود انقد این ماسکارو استفاده نکنین قبلش با یک پزشک مشورت کنین لااقل شما ک هزینه میکنین.همون روز از پذیرش ۲۴ ی دکتر پیدا کردم ک رضایتمندی زیاد داشت و خلاصه آنلاین مشاوره گرفتم.ی روتین سه ماهه بهم داد.

دخترررر باورت نمیشه ده روز نشده که دارم مرتب استفاده میکنم انقققققد پوستم تازه و قشنگ و خوشرنگ شده ک کیف میکنم.جوون شده برق میزنه از صافی بخدا.😍

خیلی طولانی شد ببخش اما هر کسی مشکل منو داره حتما ی متخصص بره.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
من همیشه از اینکه پوستم بی جون و کِدِر بود شاکی بودم،پوستم تیره اس اما صاف و بدون جوش ولی میلیا و کم ...

مرسی تجربه تو با ما در میون گذاشتی عزیزم 

من پوستم مشکل خاصی نداره

ولی دوست دارم به خودم برسم و انجام روتین حالمو خوب میکنه 

مرسی تجربه تو با ما در میون گذاشتی عزیزم من پوستم مشکل خاصی ندارهولی دوست دارم به خودم برسم و انجام ...

بهترین کارو کردی،شمارو نمیدونم ولی من ب خاطر شرایط اقتصادی دلم نمیاد زیاد آرایشگاه برم و ب خودم برسم.مرتبم ولی خب کارایی مث مژه،ناخن،تتو،رنگ و ....

نمیشه واقعا 

همینا باعث میشه حال روحیمون خیلی خوب نباشه.

ولی وقتی یک قدمی بر میداریم برای جسم،ظاهر انگار روانمون از شادی و ذوق شارژ میشه،وقتی هم یک قدم مثبت واسه خودمون بر میداریم حس زنده بودن و زندگی کردن داریم و مفید بودن.حال دلمون ک خوب میشه انگار حال و هوای خونه هم عوض میشه.

امیدوارم همیشه این حس قشنگ رو داشته باشی عزیزم،حال دلت خوش الهی🥂🦋

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...