2777
2789
عنوان

دوستان کورد

83 بازدید | 9 پست

آقا یه کورد به من پیام داده اونم به کوردی نمی دونم چی نوشته شما ترجمه کنید 

سلام سیدم
باشە؟ دەڵێم نامەیەکم ناردووە پێشتر نەتانبینیوە ناسنامەکەم لە بروسکەی سەید ئەندەرلاین ئەمیر بیست و هفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هوش مصنوعی گفتم اینو گف

سلام سیدم.

خوبی؟ میگم یه نامه قبلا فرستادم، ندیدید؟ مدارک شناساییم توی تلگرام سید اندرلاین امیر بیست و هفت.

یه چیزی شبیه این میشه. البته ممکنه یه جاهایی تو لحن و منظور دقیقش تفاوت داشته باشه، چون کردی سورانی و فارسی تفاوت هایی دارن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اها مرسی عزیزم یه جورایی انگار درسته

خواهش میکنم 

ببخشید شما حس ششم هستین؟ میتونم یه سوال بپرسم 

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بله حتماً عزیزم😁

میخواستم بپرسم حس میکنید من کی ازدواج میکنم؟

۲ سال دیگه خیلی مهربون و کیوتی و قد متوسطی داری

مرسی عزیزدلمم😁❤️