2777
2789
عنوان

بنویس 👈شاخ در آوردم وقتی شنیدم👉 و بذار بقیه ش رو کیبورد بنویسه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 66 پست

شاخ در آوردم وقتی شنیدم که تا بحال کسی که گناهکار شناخته شده نیست و در مورد این موضوع به اختلاف خورده می شود که این موضوع به یک بسته کامل خوب بشه دیگه قرص های لاغری موضعی می شوند نعمت الهی و خانواده محترمتان تبریک میگویم و امیدوارم خوب باشید که برای ما ارسال نمایید و از این دنیا متنفریم حوصله ی خیلی خوب بخریم و افسردگیمون کامل خوب بشه دیگه قرص نخوریم نودل بخوریم و وزن آن ها را که از این زندگی کوفتی می باشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اونجا که می‌گه قرص نخوریم نودل بخوریم 🤣😍

آخه من همیشه میگم برامون دعا کنید دیگه قرص های افسردگی نخوریم افسردگیمون کامل خوب بشه به خاطر همون کیبورد اینارو آورده آخه ما واقعا قرص های ضد افسردگی می خوریم

شاخ در آوردم وقتی شنیدم که میشم چرت زدن و یکمی هم در حده کسی که میشم چرت می زند و یکمی نمک رو قاطی پاتی می شود 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲