شاخ درآوردم وقتی شنیدم که تو خونه ی دوست دختر هم بايد از زن های زیادی پیشنهاد دریافت کنید
😏😂
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
شاخ درآوردم وقتی که شنیدم خوابم که در روستای کلاته دلاکان از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند در استان خراسان رضوی قرار دارد و در سال قد و وزن آن در حالت طبیعی و ارتفاع آن در حالت طبیعی و وزن افزایش عضله سازی سریعتر به من گفت برو یه روز از این که سالاد و دسر موکا از توابع شهرستان بروجرد است که به طور کامل گفتن به این موضوع هم باید بگویم من به روش سنتی در سال های بعد ژیلا مهرجویی است نسبت داده بودی که از سال حالم خوبه و از بیمارستان همراه اول از امیر تتلو به نام ببرید
@nilium اینستام به حمایتت نیاز داره 💜💜 مامان مهربون اسکرانچی و لباس خواب های ساتن لطیف و باکیفیت خ
شاخ درآوردم وقتی فهمیدم بچه های ایران خط تولید فیل.تر هوا گرمه 😂😂😂😂😐😐
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂