2777
2789
عنوان

رفتم بهش پیشنهاد دادم

220 بازدید | 20 پست

دارم میمیرم از استرس 

همکار بابامه برا همین خیلی استرس دارم 

از طرفیم ناراحتم گند زدم به غرورم 

ولی خب خیلی پسر فوق العادیه از هر لحاظ 

هم ظاهرش عالیه،هم خیلی معتقده هم اخلاقش خیلی خوبه هم از نظر مالی خیلی خوبه هم خونوادش خوبن 

الان یچیزی بگید آروم شم

فکنم فردا صبح ببینه پیاممو بنظرتون الان پاک کنم یانه؟

به شخصه به پسری درخواست نمیدم تا خود طرف درخواست بده

بذای همین این رفتارو نمیپسندم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باید درنظر بگیری ممکنه جواب رد بشنوی

اگه فکر میکنی نمیتونی کنار بیای یا خیلی آسیب میبینی برو پیامتو پاک کن

غیرمستقیم طوری که نه خیلی ضایع باشه نشون بده ازش خوشت میاد یه سرنخی بهش بده ببین چیکار میکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

عزیزم من به قانون برابری اعتقاد دارم 

همونجوری که ی پسر میتونه درخواست بده شماهم میتونی و اصلن کار زشتی نیس و من خودمم اینکارو کردم بهتر از اینه ک برات حسرت بشه صد تا تجربه تلخ بهتر از یک حسرته 

ببین باید درنظر بگیری ممکنه جواب رد بشنویاگه فکر میکنی نمیتونی کنار بیای یا خیلی آسیب میبینی برو پیا ...

با پیج فیک رفتم و از دیشب دارم بهش میگم یکی با این شرایط دوستون داره و من دوست اون دخترم گفتم واسطه شم بینتون

بعد گیر داد از دیشب تا الان که اول بگه کیه بشناسم بعد اعتماد کنم دیگه الان گفتم کیم(اسم و فامیلمو گفتم)

با پیج فیک رفتم و از دیشب دارم بهش میگم یکی با این شرایط دوستون داره و من دوست اون دخترم گفتم واسطه ...

خب دیگه یا قبول میکنه یا رد

اینکه محترمانه برخورد کنه یا نه هم نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیلی زشته اگه خودش بخواد پیشنهاد میده تو فقط نخ بده اگه ادم متعقدی و خانواده دار این طور حرفاست میگه ...

یه دقیقه بخون پیاممو اینجوری بهش گفتم و خیلیم نقش بازی کردم از دیشب و باور کرده که من رفیق اونیم که دوستش داره

خیلی استرس دارم میشه دعا کنی هرچی خیره بشه

چی بگم

به‌هرحال آمادگی هر جوابی رو داشته باش

اگه میبینی خیلی اذیت میشی به نظرم پاک کن پیامتو

چیزی ازش دیدی یا حرکتی کنه حس کنی دوست داره

ببین داییش رئیس ادارس و میخواستن بهمن ماه به صورت سنتی خواستگاری بیان در حالیکه هیچکدوم همو ندیده بودیم منم چون امسال کنکور داشتم رد کردم گفتم نیان اصلا 

ولی بعد یکی از همکارا پسرش عروسی  کرد دعوت کرد رستوران اونجا دیدم(باهم تو یه میز بودیم) بعدم تو هیئت دیدمش 

و.....