2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه من تو یه دستم ترازو آشپزخانه هست یه دستم مواد غذایی😁فقط می‌تونم بگم تنها رژیمی هست که ازش ...

منم سفارش دادم فردا بیاد اینطوری حس میکنم مصرف برنج از دستم درمیره .

چن کیلو کم کردین؟

برای لاغری باید 15 تا 20 کیلو کم کنم .ماهی چقدر کم میکنی؟از چه برنامه ایی استفاده میکنی؟کالری مورد ن ...

ماهی چهار کیلو 

از کرفس من روزی ۱۲۰۰ تا میخورم شما رو نمیدونم 

فرمولش رو ندارم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
منم سفارش دادم فردا بیاد اینطوری حس میکنم مصرف برنج از دستم درمیره .چن کیلو کم کردین؟

عزیزم من دو سال پیش بیست کیلو کم کردم با کالری شماری

روزی هزار کالری میخوردم و یکمم ورزش می‌کردم خیلی کم

بعدش ازدواج کردم و انقدر شیرینی و کیک و اینجور چیزا تو مراسمای مختلف خوردیم که 10 کیلو اضافه کردم و همین الانش دو هفته هست که دوباره شروع کردم کالری شماری رو و توی دو هفته 2کیلو کم کردم

برو تو برنامه جیم شو هدف بزنی که تو چند هفته می‌خوای چند کیلو لاغر کنی و نشون میده تو چه مدت به وزن هدفت میرسی

بعد اینکه به وزن هدفت رسیدی از من میشنوی هیچ موقع کالری شماری رو کنار نذار که برمیگردی مثل من به وزن قبلیت

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

عزیزم من دو سال پیش بیست کیلو کم کردم با کالری شماریروزی هزار کالری میخوردم و یکمم ورزش می‌کردم خیلی ...

و اون‌موقع کالری تثبیت وزن بگیر که حدودا برا خانما 1800کالریه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

عزیزم من دو سال پیش بیست کیلو کم کردم با کالری شماریروزی هزار کالری میخوردم و یکمم ورزش می‌کردم خیلی ...

منم همه اضافه‌وزنم رو کم کردم ولی متاسفانه همش برگشت .

البته نمیشه گفت خودش برگشت .

من مقصر بودم اصلا رعایت نکردم .