2777
2789

سلام 

من واژنم به شدت بوی بد میده در حدی که شلوارمم بو میگیره دارم روانی میشم چیکار کنم 

لطفا اگه درمان خونگی بلدین بگین چون روم نمیشه بگم مند ببرین دکتر سر این مورد💔

ترشح غیر عادی 

سوزش خارش اینا هیچی ندارم ولی بووو میده لامصببب 

یعنی دست بزنم به واژنم دستمم بو میگیره 

واقعا دیوونه شدممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید هر طور شده بری دکتر زنان نمی تونی دکتر انلاین بگیر

ای بابا 🥲

برم دکتر زنان معاینه هاشون جوری هست که بفهمن بکارت دارم یا نه؟

بخدا رابطه نداشتم سر یه چیز دیگه پرده ندارم خانوادم نمیدونن

عزیزم  اگر ازدواج کردی باید بری دکتر معاینه کنه برات بنویسع منم خواهرم اینطوری بودولی خب مال اون هم سوزش و هم خارش داشت هر کسی یه جوری میگیره ولی بوش خیییلی بد بود منم همینطوری ام دکتر فقت بهش یه شوینده داد وخوب شد منم ازهمون شوینده خریدم خوب نشدم البته فکر کنم من شوهرم اشتباهی خریده بود قوطیشوت دقیق شبیع هم بود ولی روی قوطی من نوشته بود برای صورت و بدن مال خواهرم نوشته بود فقت بدن اگه خواستی تو هم بخر انشاالله خوب شی قیمتشم ۱۸۰ تمنه مناسبه 

ای بابا 🥲برم دکتر زنان معاینه هاشون جوری هست که بفهمن بکارت دارم یا نه؟بخدا رابطه نداشتم سر یه چیز ...

اصلا به این کار نداره که پرده داری یا نه 

باد خانواده میری بگو تو نیان 

بعد پرسید متاهلی بگو جدا شدم 

که مسئله بکارتت هم اوکی باشه