2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم بااین اوضاع

102 بازدید | 15 پست

اخرین بار۲۸اردیبهشت پریودشدم گفتم شایدباردار خیلی وقت پیش بیبی منفی بود ازمایش خون دادم منفی بود دیگه رفتم دکتر قرص دوفامد داده خوردم الان ۳روزه لکه بینی دارم هنوز پربودنشدم بنظرتون ممکنه باردارباشه

بی بی چک بزنم مشخص میشه؟

ممکنه باشی

میگم شاید زودازمایش دادم جواب نداده الان باقرص دوفامد۳روزه لکه بینی دارم هنوز پریودنشدم خیلی گرمیجات خوردم ولی فایده نداره باوجود لکه بینی فردا بی بی چک بزنم نشون میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید زودازمایش دادم جواب نداده الان باقرص دوفامد۳روزه لکه بینی دارم هنوز پریودنشدم خیلی گرمیجات ...

نمیخوای باشی؟ اکه نمیخای پیگیر باش

وگرنه ک صبر کن یکم بگذره دقیق نشون بده برو آزمایش خ

💕🌸☘️🌹

نمیخوای باشی؟ اکه نمیخای پیگیر باشوگرنه ک صبر کن یکم بگذره دقیق نشون بده برو آزمایش خ

توی اقدادمم بله دوست دارم باشم یه چیزی ذهنم درگیرکرده اینکه وزنمم توی این مدت ۲کیلو بیشترشده

نمیخوای باشی؟ اکه نمیخای پیگیر باشوگرنه ک صبر کن یکم بگذره دقیق نشون بده برو آزمایش خ

ازمایش خیلی وقت پیش رفتم منفی بود ولی میگم شاید زودرفتم نشون نداده ممکنه

ولی بازم از دوسه ماه پیش خیلی گذشته ی دکتر برو

دکترم خارج کشوره انلاین حرف زدم گفت قرص دوفامد بخور فولیک اسید وقرص ازیل بخور پریودشدی سونو وازمایش هورمونی بده بیا