2777
2789
عنوان

برادر شوهرم گفت بیشتر به بچه برس

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 36 پست
میگفتی با توعه ها منظور گرفتی باز میخندی؟!

اگربرای هرحرفی بخواداینطورجواب بده ارتباطی بینشون نمیمونه 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابامنظوری نداشته چراسریع به دل میگیریدعموشه یچی گفته دعاکن اونم طعم بچه دارشدن روبچشه

بخدا خیلی دعاشون کردم ولی بعد زایمان زیاد حال روحی ادم خوب نیست اینو گفت خیلی دلم شکست

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

نه نیست خداروشکر خیلی هوامو داره

مهم همینه ،بزار بسوزن، ذات خرابشو درست کنه بچه هم میاد براشون

چقدر حسود و مریضن بعضیا حقیقتا خدا به این دسته خوب کاری می‌کنه بچه نمیده، آنقدر دلشون سیاهه بچه خودشونم عذاب میدن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

بخدا خیلی دعاشون کردم ولی بعد زایمان زیاد حال روحی ادم خوب نیست اینو گفت خیلی دلم شکست

نه حرف خاصی نزده به دل نگیر 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،