2777
2789
امضام

انشالا عزیز دلم💙

نمیدونم چرا ولی خدا خیلی هوامو داره با اینکه نماز نمیخونم، همیشه همه چیو درست میکنه ؛ ازش میخوام هرکسی تو دنیا ناراحتی داره که اذیتش میکنه اوضاع براش روبه راه شه ، من همیشه براتون دعا میکنم و آدما رو دوس دارم ؛هرچقدر که اذیتم کنن امیدوارم با خوندن این و دونستن اینکه کسی از ته قلبش برات خوبی میخواد دلت کمی اروم شه دوستم، مشکلات تموم میشن، وقتی که انتظار نداری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا عزیز دلم💙

فدای دل مهربونت بشم 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان بزرگ ترین دغدغه ام اینه که

پاسورتم رو تا فردا یا پس فردا بهم بدن

که از کاروان زیارتی جانمونم

چون قراره داییمم بابامم باهام بیان

اگر مشکل پاسورتم حل نشه اونا بدون من با کاروان نمیرن

و من مدیون این کاروانیه میشم

و از لحاظ روحیم داغون میشم

چون ب امید این ک اون همه امام کمک کنن مشکلم حل شه دارم میرم🥲

___

دومیشمو نمیتونم بگم

سومیش مغازست

ک نمیدونم‌چه مغازه ای بزنم یا جنس اینا از کجاگیر بیارم

با اصلا ضامن معلم گیرمیاد یا وامرو از دست میدیم

چهارمیم اینه ک فردا یا پس فردا برم ژل بزنم میترسم خوب لبامو اونجوری که دوست دارم درنیاره

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

از هشت سالگی دارم براش آمپول میزنم ..یعنی فقط دوتا زدی ؟ چند ماه یه بار ؟

اره فقط دوتا زدم 

یادم نمیاد دقیق ولی خب اگه بردیش دکتر دیگه نگران نباش قدش به ۱۶۳ اینام برسه کافیه

من ک دلم نمیخاست انقد بلند باشم همه پسرا هم قد خودمن نمیتونم یع شوهر خوش قد و بالا پیدا کنم 

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

الهیییی که درمان بشه معجزه بشه خودتون شوک بشین

فدای دل مهربونت بشم 🫂 🫂 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂