سلام بچه ها من چندساله دهنم یا تنفسم بوی بد میده.( نمیدونم از کدومه فکر کنم جفتش) خودم متوجهش نمیشم.رفلاکس معده و یبوست و سینوزیت آلرژیکِ مزمن دارم و اخیرا بقدری شدتش زیاده که کسی کنارم نمیشینه یا بینی شونو میگیرن. حتی حس بویایی مو از دست دادم. هرچی دکتر میرم سینوزیتم خوب نمیشه. بنظرتون عمل تخلیه سینوس، کنم خوب میشم؟ خسته شدم کلی نسخه طب سنتی،نوین،گیاهی،اسلامی گرفتم خوب نشدم. حتی عنبرنسا دود دادم کلی چرک خشک کن خوردم، دکتر معده رفتم اما دارم هر روز بدتر میشم دارم از خجالت میمیرم یعنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتمااااا عمل کن بهترین لطفی که در حق خودت میتونی انجام بدی همینه داداشم انجام داد راحت شد نفس نمیتون ...
اخه میترسم برگرده.ینفر تو همینجا گفت عمل کرده باید روزی سه بار بینیشو بشوره، باد نخوره، فلان کارا رو نکنه. ترسیدم الکی برم عمل کنم. اگه واقعا داداشتون خوب شدن برم منم راحت میشم اقلا👍🏼
پس سعی کن یه چکاپ کامل بری و درمانش رو از ریشه شروع کنی کار های نصف و نیمه بدرد نمیخوره
اخه اکثر دکترا رو رفتم الان نمیدونم دیگه باید دکتر چی برم خلاص شم ازین وضع. حتی دکتر عفونی رفتم، دکتر ریه رفتم ، چکاپ کامل شدم مشکلم هموناس که تو تاپیک گفتم. احتمالا یکی از همینا باعثشه