برای بار دوم دارم تاپیک میزنم
دوست پسر دوستم هی بهش زنگ میزنه که اره به چه حقی رفتی بیرون با دوستت و سریع برو خونه و ازین حرفاااا
بعد من خیلی بدم میاد
حالا پارتنر من. امروز من با همین دوستم رفتم قلیون بکشیم. من کلا قلیون کش نیستم تهشششش سالی یبار کنار یکی الانم اولین بار بود همینجوری با دوستام میکشیدم همیشه با پسرداییم بود که اونم نمیزاشت زیاد بکشم.
بعد منم خیلی عادی بهش گفتم آره قلیون کشیدیم و اینا. اونم یهو پیام داد که اره چرا به چه حقی منو عصبی نکن خیلی دارم حرص میخورم الان و ازین حرفا. گفتم چرا چیه. گفت هرکاری میکنی بکن به خودت و بدنت آسیب نزن. نکش اگرم میکشی کنار من بکش. منم گفتم اوکی قول میدم اونم دو ساعت قربون صدقه ام رفت.
بعد گذشت من رفتم شلوارک خریدم. ازین جین ها که جدیدا مد شده ولی خیلی کوتاهه . ینی فقط در حدی که زانوم رو میپوشونه. بعد بهش نشون دادم تو اینه خونه گفت خیلی قشنگه مبارکا و اینا. :)))) بعد پوشیدم رفتم بیرون:)))) تو ویدیو مسیجام دید یه عالمه دعوا کرد که راحت باش لخت تر برو بیروننن. ولی این یدونه رو هیچجوره نمیتونم بگم نه. میپوشم جلو خودشم میپوشم. والا.
بهش گفتم غیرتی بازی درنیار. گفت همینه که هست.
ولی در کللل. خیلی حد مرز بلده. نمیزاره ازش ناراحت شی بشیم میاد انقد ناز میکشه که خودت دلت براش میسوزه میگی باشه باشه بخشیدم