2777
2789

سلام به همگی من خیلی دوست دارم برم کاشت ابرو مشهد تعریف کلینیک باران و تکنسین خانم ابریشمی رو شنیدم ک هفت تومن هم گرونتره نسبت ب بقیه 

ولی نمونه کارهای کلینیک مهرزاد تهران رو دیدم خیلی طبیعی تر هست و هم چنین بدون برش از پشت سر 

داخل تایپیک ها رو میخوندم بعضیا خوب گفتن از این کلینیک بعضیا هم بد گفتن خیلی موندم چیکار کنم دوست دارم ابروهام خیلی طبیعی در بیاره 

الان هم کاشت ابروی کلینیک مهرزاد از چهل تومن گفتن ۲۲ تومن و داخل تخفیف هست ممنون میشم راهنمایی کنید🥺❤️🙏🏻 

این تخفیف از کیفیت کارشون کم نمیکنه ؟ 

گول تبلیغات اینستا رو نخور ،هر جا خواستی بری ،برو از  نزدیک نمونه کارشو ببین

من خودم انقد تعریف دکتر زمردیان برای تزریق ژل رو شنیده بود و بهش میگفتن جادو گر لب ها رفتم اونجا اصلا اون چیزی نبود ک اینستا نشون میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلینیک مهرزاد نوبت اخر ماه رو گرفتم اما خیلی استرس دارم،آخه بعضیا کامنت نارضایتی گذاشتن،اگه کسی ...

امشب هم داخل اینستا دیدم توی پیج خودشون نوشته بودن فقط برای بازیگرا خوب انجام میدن تعجب کردم

منم کلینیک مهرزاد نوبت اخر ماه رو گرفتم اما خیلی استرس دارم،آخه بعضیا کامنت نارضایتی گذاشتن،اگه کسی ...

دقیقا منم نوبت دارم ولی میگن بعضی دکتراش خوبه اگه فهمیدین به منم اطلاع بدین دکترای خوبشو