2777
2789

شمااگه مورد خاصی مدنظرته بگو ؟

اما در کل شاید چون دفاع از چیزی که سالها باهاش بزرگ شدن و سبک و روش زندگیشون بوده راحتتر از تغییر هستش،چون لازمه هر تغییری اینه که شناخت کسب کنن،وقت و انرژی بذارن و...

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسلام و مذهب هرچیزی که جدید باشه فکر میکنند اسلام به خطر می افته خدا ناراحت میشه یا آبرو نمیمونه

ربطی نداره واقعا خیلی چیزها به مذهب و کلا بخوابیم واقع بین باشیم عمده افراد مذهبی نیستن و عقاید محکمی ندارن . این همه دروغ ریا تهمت از دل مذهب که بیرون نمیاد بیشتر. شبیه ماسک هست 

شمااگه مورد خاصی مدنظرته بگو ؟اما در کل شاید چون دفاع از چیزی که سالها باهاش بزرگ شدن و سبک و روش زن ...

پس نباید انتظار نسل ایده آل رو حالا حالا داشت. راستش افکار خیلی از خانومای امروزی به شدت ترسناکه جوری که شاید صد سال پیش هم اینقدر دارک نبوده

پس نباید انتظار نسل ایده آل رو حالا حالا داشت. راستش افکار خیلی از خانومای امروزی به شدت ترسناکه جور ...

اما من به نسل بعدی منظورم بچه های فسقلیه الانه(مثه پسر ۴ونیم ساله خودم)امیدوارم خیلی جسور و دانا هستن و بلدن از حق خودشون دفاع کنن،حرفای دلشون رو بزنن که چی میخوان چه حسی دارن،شاید چون اکثرا پدر و مادرهایی دارن که به بچه هاشون بها میدن و رشد همه جانبشون براشون مهمه

منم مثه شما حس میکنم یه سری دیدگاهها و بی ارزش شدنهایی که الان تو خانومها بخصوص دخترای جوون میبینم قبلا نبوده حداقل تو نسل من دهه شستی(باافتخار متولد ۶۶هستم)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚