2777
2789

کنه

بهترین شوهرا دست دخترای داف و عملی و خوشگل و خوش ادا اطواره که با همه چی هم اوکین و ادا تنگا رو درنمیارن

به ماهایی که نچرالیم فقط ته مونده بار رسید

هرچی پسر جذاب و شیطون و نازکشه میره دافا رو میگیره

منم که به خودم نرسیدم زن یکی شدم که از لاغری داره کج میشه

یک ذره هم بلد نیست برای زنش دلبری کنه

اصلن بلد هم باشه

من چطوری برم تو بغل مردی بخوابم و براش ناز کنم که بازوهاش از بازوهای من نازک تره😭

به خدا هر غلطی کردیم چاق نمیشه

دکتر تغذیه هم بردیمش انگار نه انگار😭

اگه میخواین نصیحتم کنین و مسخره کنین و فیکه فیکه راه بندازین چیزی نگین لطفن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز اون خط آخری دیگه حرفی ندارن بزنن ک 😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وای کاش یه نیم ساعت با مامانم صحبت کنی مجوز ژل لب و چونه رو صادر کنه خسته شدم ۵ ساله دارم میگم راضی نمیشه خودمم پول ندارم برم بزنم ایش

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

وا خب مگه زوری شوهر کردی 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل