2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم سایز کم میکنم ولی وزن ن همه میگن چقد لاغر شدی ولی روی ترازو همونم ک هستم

چند وقت طول کشید ؟ 

چه ورزشی انجام می‌دادی

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

هر وقت اراده کنم ظرف دو ماه بهترین هیکل رو واسه خودم می سازم البته قبلا باشگاه زیاد رفتم

بدون باشگاه هم میشه دو ماهه یا یک ماهه لاغر شد؟

در حد ۸ تا ۱۰ کیلو

بدون باشگاه هم میشه دو ماهه یا یک ماهه لاغر شد؟در حد ۸ تا ۱۰ کیلو

الان خیلی وقته که باشگاه نمیرم 

هر وقت وزنم میره بالا 

دو ماه مرتب میرم پیاده روی ولی با ریتم تند و سریع 

شبها هم حرکات شکم و پهلو کار میکنم تو اتاق خودم 

شام هم فقط کمی نون و ماست یا میوه 

دو ماهه میشم مانکن

الان خیلی وقته که باشگاه نمیرم هر وقت وزنم میره بالا دو ماه مرتب میرم پیاده روی ولی با ریتم تند و سر ...

من دلم میخواد برم باشگاه اما انقد چاق شدم دیگه اعتماد به نفس ندارم 

خجالت میکشم یعنی 

می‌خوام یکم خونه لاغر بشم 

بعد برم دانه چیا یا حلقه تاثیر دارن؟

15 ماه، 25 کیلو.

مهمترین قسمت کنترل انرژی ورودی به بدن (اندازه غذا خوردن) هست. روزی 10 هزار قدم پیاده روی (7.5 کیلومتر) رو تقریبا همه برای کاهش وزن پیشنهاد می کنند. ورزشی که ضربان قلب رو بالا ببره، باعث چربی سوزی نمیشه، ورزشی مثل پیاده روی که آهسته ولی پیوسته باشه چربی سوزی داره.

10 هزار قدم پیاده روی میشه حدود 400 تا 600 کالری سوزوندن. آقایون روزی 2000 کالری و خانم ها روزی 1600 کالری نیاز دارند. یک گاز بیسکوییت میشه 350 کالری، تقریبا اندازه ی یک وعده غذایی. هرچه قدر پیاده روی کنیم ولی غذا رو کنترل نکنیم تاثیری نداره. من بیسکوییت و تمام میان وعده های سر کار رو حذف کردن و سعی کردم توی کارگاه همش سرپا حرکت کنم. 

سعی کنید خودتون رو مجازات نکنید. من واقعا میلی به بیسکوییت و کیک و نوشابه ندارم. این که ما خودمون رو مجبور به کاری کنیم فایده ای نداره. بهتری بهش برسیم که چرا بد هست، براش دلیل پیدا کنیم. اینطوری با لذت به کاهش وزن می رسیم.

15 ماه، 25 کیلو.مهمترین قسمت کنترل انرژی ورودی به بدن (اندازه غذا خوردن) هست. روزی 10 هزار قدم پیاده ...

پیاده روی اروم واقعا تاثیر داره ؟ 

من تو سربالایی میرم در حد ۱۰ دقیقه عذر می‌خوام لباس هام خیس میشه!!!! 

اما تجربه پیاده روی بلند مدت نداشتم 

یک ماهه چند کیلو میشه کم کرد ؟ 

میزان کالری ای که برنامه زیره بهم داده ۱۴۹۴ احساس میکنم زیاده 

من ۱۰۰۰ یا زیر این عدد مصرف میکنم 

من دلم میخواد برم باشگاه اما انقد چاق شدم دیگه اعتماد به نفس ندارم خجالت میکشم یعنی می‌خوام یکم خونه ...

اتفاقا تو باشگاه همیشه  آدمهای چاق هستن دیگه اگه بری حتما چند نفر مثل خودت رو پیدا میکنی