2777
2789

من تهرانم شرایط زندگی کردن تو گیلان رو دارم (البته همه خانواده خودم و همسرمم تهرانن )یعنی برم اونجا غریب میشم ولی خودم و دخترم خیلی دوست داریم بریم حالا ب نظرتون دخترم بزرگتر بشه میگه چرا از تهران اومدیم بیرون یا ن🤔الان ۷ سالس

شما بايد براي دخترت تصميم بگيري نه اون براي شما امان از فرزندسالاري

😕ابتدا گفتم خودمم دوست دارم برم ولی میگم بزرگتر بشه شاید بگه تهران بهتر بوده چون برم دوباره نمیام تهران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیلان بیشتر تایم سال بارونیه ازون طرفم خرداد تا شهریور از بس هوا شرجیه نمیشه نفس کشید من فقط برا گرد ...

من سمت انزلی ی خونه دارم امسال واااقعا خنک بود حتی الان ک مرداذه خیلی از تهران خنک تره

😕ابتدا گفتم خودمم دوست دارم برم ولی میگم بزرگتر بشه شاید بگه تهران بهتر بوده چون برم دوباره نمیام ت ...

صلاح كارو شما تشخيص ميدي بچه ها حرف زياد ميزنن بعدا ، اهميت نده 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

راهتون دورنیست اخرهفته ها یا اونا میان یا شما میرید 

اگه خیلی وابسته به خانوادتون نیستید دوام میارید دخترتون هم عادت میکنه به محیط جدید ولی خوبیها وبدیهای دوتا شهرو باهم‌مقایسه کنید ببینید کدوم براتون بهتره وبا اطمینان وتحقیق برید که بعدا پشیمون‌نشید 

راهتون دورنیست اخرهفته ها یا اونا میان یا شما میرید اگه خیلی وابسته به خانوادتون نیستید دوام میارید ...

فعلا دنبال ارامشم تو دوران ج… اونجا هیییچ خبری نبود همه تفریح میکردن انگار اصلا اونجا ایران نبود اینش خییییلی برام جالب بود از اون روزا فکرش افتاده سرم کامل بریم اونجا

دوستام چندتاشون رفتن شهرای مختلف شمال خونه شون شده هتل دوست و فامیل و آشنا ...کل سال هر کی میخواد بر ...

اینم هست اتفاقا خونه منم وقتی میرم شمال میان و چون چندین روز میمونن هزینه گوشت و برنجش یکم زیاد میشه خب نمیشه غذا نونی بدی ب مهمون