2777
2789

برنامم بود این دو هفته برم اونجا

دوتاهم بچه دارم

ولی اون چندروز پیش مامانم گفت بدون مرد خیلی سخته ادم اگر خریدی چیزی داشته باشه،انگار نه انگار که بابام هست🙂

بعدم بابام میگفت اره منم مایل نیستم شوهرت بره ،اخه مگه شما باید مایل باشید اختیار زندگی خودمونم نداریم ما؟

بعد ازون ور مامانم ربط میده به جنگ که یه وقت جنگ میشه و خطرناکه

امشبم شوهرم زنگ‌زده خبر داده بهشون که پس فردا میره ولی خیلی سرد جواب دادن

خیلی ناراحتم از این که دختر اون خونم ولی انگار برای دو هفته اونجا جایی ندارم دلم شکست از طرفی ام دوست ندارم حال شوهرمو بگیرم و بگم‌نرو چون همه کاراشو کرده

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خونه خودتون نميموني؟!

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چرا خودت نمیری؟؟ 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
ناراحت نشو عزیزم ولی بعد ازدواج وظیفه شون نیست واقعا

وطیفشون نیست من خونه خودم بمونم راحتم بخدا

ولی میدونم‌که بعد گیر میدن بیا تنها نمون

یعنی هم برم خونشون ناراحتن هم نرم ناراحتن

واقعا بعد ازدواج با بچه میایید مدت طولانی میمونید ارامش هم از پدر مادر هم خواهربرادر مجرد میگیرین خد ...

خواهر برادر ندارم بعدم هر روز که نمیرم بعد چندسال یه بار اینجوری پیش اومده

وطیفشون نیست من خونه خودم بمونم راحتم بخداولی میدونم‌که بعد گیر میدن بیا تنها نمونیعنی هم برم خونشون ...

یه هفته خونه خودت بمون. دو روز برو بعدم بگو مادرت دو روز بیاد پیشت. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وطیفشون نیست من خونه خودم بمونم راحتم بخداولی میدونم‌که بعد گیر میدن بیا تنها نمونیعنی هم برم خونشون ...

میتونی بمونی و بعد اگه گیر دادن برگرد بگو حس کردم شما راحت نیستید

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

راستش دو هفته با بچه خب اعصاب میخاد 

میگی مربوط نیست بهشون ولی میخایی بری خونشون 

بشین سر خونه زندگی خودت و نشون بده ب هیچ کس مربوط نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.