2777
2789

یکی از دوستانم 35ساله هست به تازگی ازدواج کرده

میخواد مراسم عروسی شو خیلی ساده برگزار کنه

در عوض با لباس عروس و آرایش بره خانه ی  سالمندان براشون گل و میوه و شیرینی ببره و ازشون بخواد واسش آرزوی خوشبختی کنن

بنظر من کار قشنگی میاد اما مامانم میگه اینم از اون ور بوم افتاده و رفتار نمایشی داره!

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

اگه حال خودش با این کار خوب میشه عالیه. شرف داره به اونی که پای رای و توی راهپیمایی عروسی میگیره

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل کار که قشنگه ولی اینکه نمایشی و اینا باشه بستگی به دوست تون داره

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

با مامانت بیشتر موافقم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من دوس ندارم . حس میکنم داره این کارو میکنه بقیه تحسینش کنن . شایدم خسیسه نمیخواد عروسی بگیره

اگه خسیس بود که حتما یه مجلس بی کیفیت میگرفت که کادو جمع کنه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
آرزو داشت عروس بشه نذر کرد همچین کاری کنه

خوبه که  دل بزرگی باید داشت که از جشن و سور گذشت و به این سادگی اکتفا کرد 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️