2777
2789
عنوان

متنی برای آینده ی خودم

207 بازدید | 8 پست

نمیدونم الان در چه حالی یا داری چه دوره ای از زندگیت رو میگذرونی ، خوشحالی ؟ ناراحتی ؟  یا حتی نمیدونم 

دوباره میای در این سایت که با این متن مواجه بشی 

نمیدونم 

ولی هر چی هست منِ گذشته ات بهت میگم این روز هم میگذره ، تو از همه ی شرایط زندگیت چه خوب چه بد عبور کردی پس توانایی این هم داری از این روز هم عبور کنی ،

خودت رو دوست داشته باش و به خودت عشق بورز تو تنها کسی هستی که بعد از خدای خودت در کناره خودت هستی 

به فکره خودت باش ، سعی کن کاری کنی که خدا عاشقت بشه 

یا سعی کن کارهایی کنی که تو ، عاشق خدا بشی 

حتی اگه کاری هم میخوای برای بقیه یا خودت انجام بدی سعی کن برای این باشه که خدا عاشقت بشه یا بیشتر تورو دوست داشته باشه چون خدا تنها تنها تنها کسی هستش که تورو میتونه به خواسته هات برسونه حتی اگه خواسته ات رسیدن به خودش ( خدا ) باشه پس حواست به کارهات باشه دختره قشنگ من . تو بهترین و خوشگلترین و قوی ترین دختر در نوبه ی خودت در این دنیایی،  تو تنها نسخه ی خودت در این زمینی 

پس از تو یکدونه هستش و باید مراقب خودت باشی گل من 🧡🌹

قشنگ من لبخند بزن چون لبخند تو بهترین تصویره دنیارو ایجاد میکنه پس الان که داری این متن و میخونی لبخند بزن 

و بگم یادت نره همیشه خدای خودت رو شکر کنی 

چون خدا همیشه تورو میبینه و دوست داره 

چون اگه دوست نداشت هیچ وقت تورو نمی آفرید اون هم به عنوان انسان ولی تورا آفرید  پس قدر خودت رو خیلییی بدون 

ان‌شاءالله به امید خودش بهترین ها و زیباترین ها سر راهت قرار می‌گیرد 

دوستت دارم خودم 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.