2777
2789

منو همسرم قبل ازدواج ۵سال دوست بودیم.از لحاظ موقعیت اجتماعی و تحصیلات درردهء بالایی هستن.منم خداروشکر ارشد دارم.پدرم کلن باازدواجم مخالف بود و همینطور خانوادش باازدواجش.به سختی بهم رسیدیم.ولی خانوادش بامهریهء بالامخالف بودن،منم بش قول دادم،به حرف بابا بریم ولی بعد ازدواج سکه رو بش میبخشم.ازدواج کردیم تا الان که ۵ ماهه گذشته،خون به دلم کرده میگه بریم ببخش.من اونموقع احساساتی تصمیم گرفتم ،فک نمیکردم بیایم تو زندگی ازش بدرفتاری یا خساست ببینم،فک نمیکردم دست بلند میکنه.واقعیت ترسیدم و گفتم نمیبخشم.هر سری دعوایی درست میکنه،بعد بحث بالا که میکشه،میگه بریم طلاق توافقی.منم پیاماتو دارم ،پیاماتو به قاضی نشون میدم که گفتی مهرمو میبخشم.بش میگم بابا مگه قراره حدا شیم،مگه قرار سکه بگیرم ازت..والا بالله من اهل طلاق نیسم اومدم زندگی کنم..ولی تو برادریتو نشون بده،من به نامت میکنم.۲روز خوبه،۵روز جنگ و دعوا داریم...آنقدر مهربون میشه،که تو اون مدت فک میکنم،خوشبختترین زنم..بعد دوروز آنچنان وحشی میشه که حد نداره...احساس میکنم نقش بازی میکنه که دلمو بدست بیاره،میبینه خبری نیس،برمیگرده به تنظیمات کارخانه..بدبختی بعد دعوا انتظار داره من آشتی کنم..شمام نوافقید با من داره نقش بازی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه دفه نبخشي مهريتو

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

پیاماتو برو پاک کن

چه اپی بوده؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

مهریت چقدره!؟

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

توروخدا مهریت و نبخشی

هیچوقت همچین اشتباهی نکن خامش نشو

مهریت و ببخشی دیگه تمومه افسارت و میگیره دستش

مهریه تنها اهرم فشار تو ایرانه این و‌از‌دست بدی دیگه هیچی برای جدایی نداری

اصلا همچین کاری نکن

مطمئن باش وقتی با وجود مهریه این بلا سرت میاره بعدش که ببخشید خیلی خیلی بدتر میشه

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی، از نسل خاکی ها خود را جدا دیدی🩶