2777
2789

هنوز عاشق شوهرتونید منظورم اون عشق آتشین اوایله یا دوستش دارید و بهش وابسته اید

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر به دوست داشتن تبدیل شده 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پدر مادرم ۲۷ سال ازدواج کردن، عشق اتشین از اول نبود سنتی بودن 

همو دوست دارن

بعد هر داستانی بازم نگران همن و عشق می‌ورز

البته اینکه تاحالا حرمت بینشون نشکسته خیلی مهمه

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

نه اتیشین نیست😅

معمولی 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پدر مادرم ۲۷ سال ازدواج کردن، عشق اتشین از اول نبود سنتی بودن همو دوست دارن ولی بعد هر داستانی بازم ...

اینم خوبه مث پدر مادر من

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم