2777
2789
عنوان

نمیخوام کسی بفهمه باردارم

198 بازدید | 19 پست

سلام من الان ۶ هفته هستم

نمیخوام تا ۴ ماهگی هیچکس بفهمه که باردارم

بنظرتون تا اون موقع شکمم میاد جلو و پف میکنم؟

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی، از نسل خاکی ها خود را جدا دیدی🩶

خودت رو عذاب نده. 

هرچی قایم کنی بدتره و استرس بیشتری به خودت و بچه میدی. 

ربلکس کن و کسی ام پرسید،  بگو بهش. 

هیچ ایرادی نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت رو عذاب نده. هرچی قایم کنی بدتره و استرس بیشتری به خودت و بچه میدی. ربلکس کن و کسی ام پرسید، ب ...

اخه یه مشکلی هست که نمیخوام بخاطر اون کسی فعلا بفهمه

شکمو میتونی پنهان کنی اما ویار داشته باشی از حال و روزت همه میفهمن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شکمو میتونی پنهان کنی اما ویار داشته باشی از حال و روزت همه میفهمن

مگه ویار چطوری هست؟

من خیلی اطلاعات ندارم

الان فقط حالت تهوع دارم و از غذا بدم میاد

من که تا شش ماه تمام شکم نداشتمبا ورود به هفت پیدا کردمپف هم کلا ندارم هنوزمولی خب ویار و معده‌ی وحش ...

بالا میاوردین؟

مگه ویار چطوری هست؟من خیلی اطلاعات ندارمالان فقط حالت تهوع دارم و از غذا بدم میاد

خب همونه دیگه

کم کم ب بوها هم حساس میشی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خب همونه دیگهکم کم ب بوها هم حساس میشی

وای خیلی سخته واقعا

دلم‌میخواد مثل قبل بشم هیچ غذایی رو الان دوست ندارم

از هفته هشت و نه شبها حالت تهوع و اینا داشتمدر طول روزم معده درد و سوزش و ریفلاکس شدید و غیرقابل تحم ...

اخی عزیزم خیلی سخته واقعا منم دارم اذیت میشم سر همین حالت تهوع

وای خیلی سخته واقعادلم‌میخواد مثل قبل بشم هیچ غذایی رو الان دوست ندارم

۵ماهگی خوب میشی انشالله