2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهیات و معارف اسلامی

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

به جز روانشناس شدن ، آینده شغلی رشته‌تون چیه؟چه کارهایی می‌تونید انجام بدین؟

اینده شغلیش فقط با ادامه دادن حداقل تا مقطع فوق لیسانس هست اونم در صورت توانمند بودن 

تا اون زمان واقعا بازار کاری خوبی نداره و نمیشه کاری انجام داد

اگر تخصص روانشناسی بالینی باشه میشه مطب تاسیس کرد 

میشه مهد کودک یا بهزیستی تاسیس کرد 

علاوه بر اون میشه تو اینجور مراکز هم استخدام شد و کار کرد 

با لیسانسش هم میشه آزمون های استخدامی مثل آموزش و پرورش شرکت کرد و مشاور مدرسه یا دبیر شد 

برای مهاجرت به کانادا ام میتونه خوب باشه 

اما شرط اولش ادامه تحصیل تا مقاطع بالا و تلاش و پشتکار، خوندن مقالات زیاد و بروز بودن اطلاعات، شرکت توی کارگاه ها و.... است 

اگر ارشد و دکترا دانشگاه های دولتی و تاپ خونده بشه آینده کاری خوبی داره 

در نهایت میشه استاد دانشگاه هم شد 

حقوق میخونم

راضی م

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)