2777
2789

سلام دوستان خوبم من دوساله اقدامم باردار نمیشم امروز بعد مدت ها رفتم دکتر سونو کرد گف تنبلی تخمندان هستی متوسط ب بالا .. رژیم داد گف باید سبک زندگی کنی و دارو (متفورمین ،پودر اوازیتول ،فموبرا ،)و چن تا دارو برا همسرم داده اسم داروش یکیش اسپریژن هس کسی با اینا باردار شده؟و تنیلی ها بعد چ‌مدت باردار شدین ب چ‌روشی ...من واقعا خسته شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوساله اقدامم

فقط ورزش

درمان اصلی تنبلی تخمدان ورزشه

پسرمو ندانسته باردار شدم

پیش خودم گفتم من که به زور فولیکولم 12 میشه حالا حالاها باردار نمیشم

نگو چون از 4 ماه قبلش ورزش رو شروع کرده بودم تخمدانام فعال شدن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بعد دوسال که باردار نشدی تازه رفتی دکتر و متوجه تنبلی شدی؟؟

نه ت دوره های اول ازدواج ک رفته بودم خونه ی خودم رفتم دکتر اما مامایی رفتم یسال رفتم و اومدم اما داروهای درست حسابی نداد و باردار نشدم فقط ویتامین میداد و بس ...

امروز رفتم پیش متخصص و اون دارو هارو داده

من برای بچه دوم ۵ساله اقدامم ولی نشده نگفتن تنبلی تخمدان دارم ولی بهم دارو که میدن تبدیل به کیست میش ...

فولیکول ازاد نمیکنی میزنه کیست میشه 

ب دکترت بگو اول درمان کنه کامل کیستت رو بعد درمان اون ماهی ک تقویت خوردی برا تخمدان بگو برات آمپول آزادسازی بنویسه تا آزاد بشه تبدیل به کیست نشه

نه ت دوره های اول ازدواج ک رفته بودم خونه ی خودم رفتم دکتر اما مامایی رفتم یسال رفتم و اومدم اما دار ...

مصرف کن اگه تنبلیت شدید باشه طول میکشه دیگه رو ۶ ماه حساب کن شایدم زودتر شد 

فقط استرس نداشته باش و همش منتظر نباش 

ورزش هوازی رو داشته باش تو روتین زندگیت

منم تنبلی دارم اما مجردم..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مصرف کن اگه تنبلیت شدید باشه طول میکشه دیگه رو ۶ ماه حساب کن شایدم زودتر شد فقط استرس نداشته باش و ...

داروهای خوبی نوشته بنظرت؟

گف این ماه بخور باردار شدی هیچ نشدی دوم پریودی بیا ...

برام پودر اوازیتول و متفورمین و فموبرا نوشته خوبه؟

از الان درمان کن

بهم فقط قرص دوفامد دکتر میده مرتب باشگاه میرم ولی هیچ داره چاقم میکنه این قرصه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^